Cultura dijous, 1 de Març de 2018

Presentació del llibre 'Els complements del nom', obra guanyadora del premi 7Lletres 2017


Autor: somsegarra
Presentació del llibre 'Els complements del nom', obra guanyadora del premi 7Lletres 2017
Presentació del llibre 'Els complements del nom', obra guanyadora del premi 7Lletres 2017 Foto: 7lletres

El proper dijous 1 de març, a les 7 de la tarda, tindrà lloc a la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera la presentació del llibre 'Els complements del nom', obra guanyadora de l’última edició del premi 7lletres.

La presentació anirà a càrrec del periodista i escriptor Jaume Barrull i de Joana Soto de Pagès Editors. Comptarà amb la presència de l’autor Òscar Palazón, de Ramon Armengol, Conseller Comarcal de Cultura, i de Jaume Rossich, Regidor de Cultura de la Paeria de Cervera.

'Els complements del nom' se situa en un territori poc habitual per a la literatura: el del barri de la perifèria urbana, on l’heroïcitat consisteix a arribar a final de mes i lluitar per la dignitat de la família. Allí sobreviuen un grup heterogeni de personatges que busquen la felicitat en un ambient poc amable, fins i tot adoptant decisions extremes.

Òscar Palazón Ferré, nascut a Lleida, és professor de secundària, escriptor i traductor. Llicenciat en filologia anglogermànica, actualment treballa com a professor d’anglès en un institut de Tarragona.Etiquetes: llibres òscar palazón 7lletres cervera

Ho vols compartir?