Cultura diumenge, 27 de Maig de 2018

Concert 'Memòria de poetes'


Autor: somsegarra
Concert 'Memòria de poetes'
Concert 'Memòria de poetes' Foto: casal de calaf

El proper diumenge 27 de maig a les 18h, al Casal de Casal, i dins el cicle 'Músiques a cau d’orella', el Cor Trinvant torna acompanyat del Trio Segarrenc (Joan Mestre, violí; Jordi Morera, violoncel; i Isaac Fonoll, piano -professors de l’Escola de Música de Calaf-), sota el títol de 'Memòria de poetes': un concert de poemes musicats per a cor polifònic.

Els poemes pertanyen al repertori de la poesia catalana i universal: és, doncs, un viatge al cor de la música i de la poesia més essencials. Un concert temàtic que tindrà música, poesia i literatura: una estrena molt especial amb la sorpresa de comptar amb la visita d’alguns dels autors-compositors.

El Cor Trinvant de Calaf neix el Nadal del 2001 pel simple fet que els seus components tenien i tenen la sana pretensió de gaudir tot cantant plegats. En l’actualitat està format per Judit Baraldés, Montse Mestres, Enriqueta Salat, Maribel Sivila, Jaume Ortínez, Josep Maria Solà, Joan Torner i Joan Mauri, i està dirigit per Maribel Sivila (professora de l’Escola de Música de Calaf); la seva activitat es basa principalment en el cant a capel·la interpretant un extens repertori de tots els temps: des de música sacra fins a temes més moderns i contemporanis. Enguany celebra el 17è any d’activitats ininterrompudes.



Etiquetes: músiques a cau d'orella cor trinvant trio segarrenc calaf

Ho vols compartir?