Cultura diumenge, 8 de Juliol de 2018

Visites guiades al Castell de Sant Esteve estiu 2018


Autor: editor
Visita guiada al Castell de Sant Esteve
Visita guiada al Castell de Sant Esteve Foto: Ramon Sunyer

Els diumenges 8 de juliol, 12 d'agost, 9 de setembre i 14 d'octubre, a les 11 del matí, es realitzaran Visites guiades al Castell de Sant Esteve de Castellfollit de Riubregós.

Vine a conèixer la història del castell de Sant Esteve i visita les diferents estances del recinte emmurallat, coneix cada detall de les diferents etapes que ha viscut el nostre castell al llarg de la història i els fets més importants.

El conjunt està totalment circumdat de muralles. A la part més elevada hi ha una torre de planta circular. Al tram mig, hi ha murs que compartimenten l’entorn de la porta d’accés al recinte. Finalment, a l’extrem inferior és on millor es conserven un seguit de patis i estances cobertes amb volta. D’entre aquestes estances, destaca un calabós amb dibuixos esgrafiats de castells, cavallers i màquines d’assalt.

Fora del recinte del castell però complementant-ne la defensa, hi ha tres torres albarranes: la del Ballester (a l’oest), la del Raval (al sud) i la del Cap Xic (a l’est).

La visita té una durada d'una hora aproximadament i el punt de trobada és a dalt, a la porta principal, on el guia us esperarà per començar la visita.

Preu: Adults i nens a partir d'11 anys 2€. Per als menors fins a 10 anys la visita és gratuïta.



Etiquetes: visita guiada castell sant esteve castellfollit de riubregós
Compartit per viladetora.net

Ho vols compartir?