Cultura divendres, 6 de Juliol de 2018

Cesk Freixas i Enric Verdaguer als Concerts Bigoti


Autor: somsegarra
Concerts Bigoti 2018
Concerts Bigoti 2018 Foto: Aj. Santa Coloma de Queralt

Un estiu més Santa Coloma realitzarà concerts nocturns al Castell dels Comtes, els anomenats Concerts Bigoti, organitzats per l’Ajuntament amb la col·laboració de diferents cellers de la comarca.

Es faran dos concerts, els divendres 6 i 20 de juliol a 2/4 d’11 de la nit, i comptaran amb la presència de grups i joves intèrprets de diferents estils.

El primer concert serà el divendres 6 de juliol amb l’actuació del combo jove de l’Escola de Música i del cantautor català Cesk Freixas que ens portarà el seu darrer treball, Proposta.

El segon concert tindrà lloc el divendres 20 de juliol amb la presència d’Emma Gómez i l’igualadí Enric Verdaguer. jove cantautor i guitarrista, que triomfà amb el seu primer disc Moonstruck, amb cançons de diferents influències, com el folk, la bossanova o el pop.

El preu de l’entrada al concert i una copa de vi o cava és de 6€ i també hi haurà servei de bar. Els vins que acompanyaran la vetllada són de la Conca de Barberà, del celler Vinícola de Sarral ens arriba el cava rosat, i del celler Jaume Domenys també cava rosat i vi blanc i negre d’altres cellers.

Una bona copa, música i un entorn de somni!



Etiquetes: música concerts santa coloma de queralt

Ho vols compartir?