Cultura diumenge, 3 de Febrer de 2019

Concert de Jordi Savall 'El temps retrobat'


Autor: somsegarra
Concert de Jordi Savall 'El temps retrobat'
Concert de Jordi Savall 'El temps retrobat' Foto: cervera2019

Diumenge 3 de febrer Jordi Savall presentarà a Cervera 'El temps retrobat', una selecció de peces que pretén contribuir a un diàleg intercultural entre Orient i Occident, entre l'antic i el nou món. La proposta s'emmarca en el programa de concerts de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. El concert tindrà lloc al Paranimf de la Universitat de Cervera a les set de la tarda.

El viola gambista, estarà acompanyat pel seu fill ​Ferran Savall, i de David Mayoral​, amb els que interpretarà una selecció de cançons que permeten fer una mirada al passat, revivint-les en l'actualitat.

Abans del concert, ​Jordi Savall impartirà una conferència​, en la qual reflexionarà sobre els diàlegs musicals entre diferents territoris i períodes històrics.

El preu de l'entrada és de 10€, les podeu comprar online o bé al ​Museu de Cervera (de dimarts a diumenge d'11 a 14 h i divendres i dissabtes de 17 a 20 h) i al ​Conservatori (tardes de dilluns a divendres de 17 a 20 h). El mateix dia del concert a partir de les 18.15 h. Places limitades.



Etiquetes: portal segarra actualitat agenda turisme fotos viatge viatjar catalunya catalonia

Ho vols compartir?