Cultura dissabte, 5 de Octubre de 2019

II Concurs Nacional de Tabals Tradicionals


Autor: somsegarra
cartell II Concurs Nacional de Tabals Tradicionals
cartell II Concurs Nacional de Tabals Tradicionals Foto: carranquers

el proper 5 d'octubre se celebra a Cervera II Concurs Nacional de Tabals Tradicionals organitzat per La Federació de Diables i Dimonis de Catalunya (FDDC) juntament amb el Ball de Diables de Cervera - Carranquers.

A la jornada hi participaran 120 percussionistes, i al concurs, 5 colles de diables. Els inscrits són Sant Pere de Ribes, Bigues i Riells, Terrassa, Granollers i Vila-seca.

Els actes començaran a les 11 del matí amb una classe magistral a la plaça Universitat a càrrec de Gerard Pouget, professor de l’Aula de Sons Tradicionals de Reus, i oberta a tothom que vingui amb tabal. Pouget treballarà diversos tocs amb els assistents, incloses la peça 'Clau de Foc', amb tres frases rítmiques diferents, i el 'Ball del Drac Agremont', la bèstia d'Agramunt, toc que consta de dues veus.

Després hi haurà un dinar popular als Patis de la Universitat i a les 16.30 començarà el concurs que anirà pel casc antic en format estàtic i de cercavila. Tot seguit hi haurà una fase final estàtica a la plaça Universitat.Etiquetes: concurs tabals tradicionals cervera

Ho vols compartir?