Cultura diumenge, 20 de Octubre de 2019

Xarxa 'Hansel i Gretel'


Autor: La Xarxa Cervera
cartell Xarxa 'Hansel i Gretel'
cartell Xarxa 'Hansel i Gretel' Foto: La Xarxa Cervera

La Xarxa estrena temporada amb l’espectacle musical: “Hansel i Gretel” de la companyia La Roda Produccions, una companyia que visita sovint Cervera i que està especialitzada en teatre musical.
Aquesta versió del conte dels Germans Grimm s’escenificarà amb una posada en escena molt atractiva. Escenografia, projeccions, música i una fada misteriosa ajudaran als dos germans a trobar el camí cap a casa.
Enguany La Xarxa Cervera també ofereix els abonaments per a tot el públic que ho desitgi, amb els avantatges de descompte a l’entrada, no fer cua a la taquilla i tenir seients reservats a les primeres files del teatre. Podeu consultar la informació i fer la reserva a través de la pàgina web de xarxa (www.laxarxacervera.cat) o al facebook.
Veniu a La Xarxa, us agradarà!

DADES DE LA REPRESENTACIÓ - LA XARXA A CERVERA

Espectacle: Hansel i Gretel
Companyia: La Roda Produccions

Data: DIUMENGE, 21 D’OCTUBRE DE 2019
Hora: A les 18h
Lloc: Teatre de la Passió Cervera

Un espectacle musical basat en el conte popular que tots coneixem. Vine i ajuda a en Hansel i la Gretel a trobar el camí cap a casa!


SINOPSI DE L’ESPECTACLE
Perduts enmig d’un bosc fosc i tenebrós els petits Hansel i Gretel s’endinsaran en un fascinant i perillós viatge amb l’únic objectiu de trobar el camí que els guiï cap a casa. Però un cop immersos en aquesta aventura, una llum els conduirà fins a una casta màgica feta de llaminadures i xocolata però... perill! Hi habita una bruixa dolenta que se’ls voldrà cruspir!
L’aventura és a punt de començar, així que prepareu l’equipatge i acompanyeu-nos en aquest fascinant viatge!



Etiquetes:

Ho vols compartir?