Cultura dissabte, 4 de Juliol de 2020

Cicle cinema a la fresca a Cervera


Autor: somsegarra
Cicle cinema a la fresca a Cervera
Cicle cinema a la fresca a Cervera Foto: paeria cervera

La Paeria de Cervera presenta una nova edició del cicle cinema a la fresca que enguany es farà els dissabtes de juliol, a les 21.30 hores, al pati de la Universitat.

Les quatre pel·lícules que es projectaran han estat escollides mitjançant una votació popular a través de l’Instagram de la Paeria.

Joker (dissabte 4 de juliol)
Pel·lícula basada en el popular personatge del Joker, conegut com a malvat de Batman, que en aquest film prendrà un caire més realista i obscur. Thriller. No recomanada a menors de 12 anys.

Jumanji, el siguiente nivel (dissabte 11 de juliol)
Els participants només tenen una opció: jugar una vegada més a aquesta perillosa partida per descobrir què és realment el que està succeint. Aventura. Apta per a tots els públics.

La família Addams (dissabte 18 de juliol)
En aquesta ocasió hauran de fer front a una arxienemiga: Margaux Needler. Animació. No recomanada a menors de 7 anys.

Géminis (dissabte 25 de juliol)
Un assassí a sou, massa gran, decideix retirar-se. Però no li resultarà fàcil ja que s’haurà d’enfrontar a un clon seu, molt més jove. Ciència ficció. No recomanada a menors de 12 anys.

L’entrada és gratuïta, amb un aforament limitat a 200 persones. El públic haurà de mantenir les distàncies de seguretat i portar mascareta. No es podrà fer ús dels lavabosEtiquetes: cinema juliol cervera

Ho vols compartir?