Cultura dissabte 18 juliol 2020

Música als Jardins 'The Buckets Brothers'


Autor: somsegarra
cartell Música als Jardins 'The Buckets Brothers'
cartell Música als Jardins 'The Buckets Brothers' Foto: somsegarra

El dissabte 18 de juliol torna el cicle de Música als Jardins de La Mansa a Sant Ramon amb un concert dels The Buckets Brothers. L'actuació començarà a partir de les 19.30 hores i és organitzada per l’Associació de Joves de Sant Ramon i rodalies.

The Buckets Brothers és una divertida banda de germans i amics de Calaf, entusiasmada per la música d’arrel i els seus intèrprets. En els seus concerts disparen a ritme de swing, dixie i rock&roll un selecte repertori de cançons. Es tracta de la primera actuació que realitza la banda després del confinament.

L’actuació serà a l’aire lliure als Jardins de La Mansa, just abans d’entrar al poble venint de la carretera de les Oluges, i l'aforament de l'acte serà limitat, fins a 130 persones, per tal de poder garantir les mesures d’higiene i seguretat per la Covid-19, amb cadires separades i l’ús de la mascareta.

El preu de l'entrada és de 5 euros i es poden comprar al lloc web www.entradium.com i al supermercat Autoservei Vejer de Sant Ramon.Etiquetes: concert sant ramon

Ho vols compartir?