Cultura dissabte 8 agost 2020

Música a la fresca a la Brufaganya 'Emili Vendrell, la veu del poble'


Autor: somsegarra
cartell Música a la fresca a la Brufaganya 'Emili Vendrell, la veu del poble'
cartell Música a la fresca a la Brufaganya 'Emili Vendrell, la veu del poble' Foto: nits brufaganya

El cicle de concerts de les Nits Musicals de Sant Magí de la Brufaganya s'adapten enguany al petit format mantenint la mateixa qualitat.

El proper dia 11 de juliol, dissabte, a dos quarts de deu de la nit, hi haurà l'espectacle 'Emili Vendrell, la veu del poble' amb el tenor Roger Padullés acompanyat pel pianista Pau Casan i amb l'actor Ferran Frauca. Un homenatge al mític tenor en el 125è aniversari del seu naixement

Les condicions que regiran seran les següents.

1.- Els concerts es faran a l’aire lliure, concretament a l’esplanada de davant del santuari de Santa Magí de la Brufaganya. Només en cas de mal temps es traslladaran dintre del l’església, amb un aforament del 50%.

2.- El nombre màxim d’assistents serà de 125 persones que es correspon al 50% anterior.

3.- No es podrà assistir al concert sense reserva prèvia.

4.- Les reserves s’han de fer en grups de entre 1 i 6 persones màxim i han de pertànyer al mateix entorn: família o amics. Preferentment s’ha d’enviar un correu electrònic a amicssantmagi@tinet.cat indicant el nom de les persones que hi assistiran. També per correu es confirmarà la reserva. Si no teniu correu electrònic podeu telefonar al 659.44.34.67

5.- Cada grup de persones seurà en taules petites, col·locades entre elles a distància de seguretat, on hi haurà posat el nom de les persones que han fet la reserva.

6.- El preu serà de 20€ per persona que, en tots els casos, comprendrà l’entrada, el berenar i, naturalment, la xocolata desfeta després del concert.

7.- El berenar estarà preparat en bosses individuals per a cada assistent.Etiquetes: música concerts brufaganya

Ho vols compartir?