Cultura dijous, 9 de Setembre de 2021

40a FiraTàrrega


Autor: somsegarra
cartell 40a FiraTàrrega
cartell 40a FiraTàrrega Foto: fira tàrrega

La quarantena edició de FiraTàrrega tindrà lloc del 9 al 12 de setembre de 2021. Enguany sota el leitmotiv 'Habitar l'espai', un lema que pren tot el seu sentit en una convocatòria que recupera l'espai públic per a les arts escèniques, encara que sigui amb restriccions.

La celebració dels 40 anys de la Fira es veurà reflectida amb una peça audiovisual de Calidos, '40 anys vivint la Fira', que es projectarà a la Plaça Major tots els dies de la Fira a partir de les 9 del vespre.

Enguany FiraTàrrega acull acull fins a 57 propostes artístiques diferents, 17 són estrenes d’espectacles entre les quals en destaquen 3 d’àmbit internacional. Manté la seva aposta pel territori i programa 8 propostes de companyies lleidatanes: Centre de Titelles de Lleida, Desconektar, Emília Gargot, Glòria Ribera, Íntims produccions, Les Cícliques, Rawscenography i Tombs creatius.

L'edició 2021 de FiraTàrrega vol assemblar-se tant com sigui possible a les convocatòries habituals, tot i ser una edició extraordinària, però amb limitacions, no hi hi haurà programació oberta i de lliure accés pels carrers de la ciutat, la Zona d'Acampada només estarà operativa per a autocaravanes, amb reserva prèvia i control d'accés, i tampoc s'oferirà programació musical al final de la jornada a l'Espai del Reguer.

També es mantenen preus populars, l’espectacle més barat costa 2 euros i el més car 15 euros. Podeu comprar les entrades en línea



Etiquetes: fira espectacles tàrrega

Ho vols compartir?