Cultura diumenge, 17 de Abril de 2022

Caramelles 2022 a Cervera


Autor: Coral Infantil Nova Cervera
cartell Caramelles 2022 a Cervera
cartell Caramelles 2022 a Cervera Foto: Coral Infantil Nova Cervera

El 17 d'abril, diumenge de Pasqua,tornen les Caramelles de Cervera en el seu format tradicional. L'activitat és organitzada per la Coral Infantil Nova Cervera, en col·laboració amb la Paeria de Cervera. Enguany a més dels cantaires de la coral infantil i les amigues i amics de la resta de formacions de l'Agrupació Coral de Cervera, novament també estaran obertes a tota la ciutadania, i per tant, un cop més es convida a tothom qui tingui ganes de cantar i participar-hi! 

La jornada començarà amb un esmorzar per a totes i tots els cantaires i col·laboradors, a les 10 del matí a la plaça Santa Anna. Tot seguit, tota la colla de cantaires (acompanyats dels grallers dels Geganters de Cervera, que també hi participaran) realitzaran el recorregut habitual, passant pels diferents carrers del centre històric de la ciutat de Cervera, per finalitzar cap a la una del migdia a la plaça Major, amb el tradicional sorteig de les mones de Pasqua, gentilesa de diverses pastisseries i obradors de Cervera i la Segarra. Un cop finalitzada la cantada, durant la tarda, es donarà a conèixer als cantaires i col·laboradors/es participants, les persones guanyadores del sorteig dels nombrosos obsequis que s’han pogut obtenir gràcies a l'especial col·laboració dels establiments comercials de la ciutat i rodalies, que realment ha estat extraordinària aquest any!.

Durant aquests dies previs, els aparadors dels establiments comercials col·laboradors llueixen uns plafons amb imatges d'edicions anteriors, que esperem que puguin ajudar a tots els cerverins i visitants a continuar apreciant i gaudint d'aquesta tradició tan especial, en la qual el cant hi té un paper destacat. Així, doncs, us esperem a Caramelles, tot convidant-vos a participar (a totes i tots aquells que ho desitgeu) als assajos especials oberts a tothom, que tindran lloc el dimecres 13 d'abril (a les set de la tarda) i el dissabte dia 16 (a les quatre de la tarda), al número 15 del carrer Major, a la seu de l’Agrupació Coral.

Visca les Caramelles de Cervera! Molt bona Pasqua a totes i a tots!



Etiquetes: caramelles cervera

Ho vols compartir?