Cultura dissabte, 4 de Juny de 2022

La 30 edició del Desfolca't ja escalfa motors


Autor: somsegarra

Homenatjarà Jordi Fàbregas que va participar en nombroses edicions del festival

La 30 edició del Desfolca't ja escalfa motors
La 30 edició del Desfolca't ja escalfa motors Foto: desfolcat

Els dies 17 i el 18 de juny torna el DESFOLCA'T, el Festival de Música Popular i Tradicional de Calaf i l'Alta Segarra.

La 30a edició del Desfolca't serà la del retorn al format habitual, amb la música repartida per diversos espais emblemàtics de la vila, amb activitats per a tots els públics i gratuïtes i un cartell que combina estrelles internacionals, referents del folk català i valors emergents.

Entre els caps de cartell, hi ha l'emblemàtica banda gallega Luar Na Lubre, amb el seu darrer treball Vieiras e vieiros, historias de peregrinos. També el grup basc Korrontzi, que integra sons com els de la trikitixa, la txalaparta i l'alboka.

El folk-rock reivindicatiu dels Ebri Knight serà un altre dels plats forts del fesitval que presentaran el cinquè disc d'estudi, Carrer. En un pla mes innovador, Roger Andorrà presentarà el seu projecte Electrogralla, que du el so de la gralla a l'àmbit de l'electrònica. El duo vocal Itzipa presentarà el disc de debut, Estatz. També ho faran les Pasquines, que presentaran el treball A sol i serena. I la música de ball popular del Pirineu serà present amb l'Orquestrina Trama.

Tambe hi seran La Portàtil FM, històrica formació de ball, i Moonshine Wagon, grup basc de heavy-bluegrass.

Programa 2022



Etiquetes: festival desfolcat calaf

Ho vols compartir?