Cultura divendres, 20 de Octubre de 2023

Festival SegaMots 2023


Autor: somsegarra
cartell Festival SegaMots 2023
cartell Festival SegaMots 2023 Foto: segamots

Arriba la cinquena edició de Segamots, Festival de Narració Oral a la Segarra, que enguany tindrà lloc del 20 al 22 d'octubre. Una cita farcida d'històries antigues i noves.

El tema de reflexió d’enguany serà “Sexe, amor i mort: les històries que volem sentir i les que ens atrevim a explicar”.

Les narradores de la cinquena edició de SegaMots són: Jordina Biosca, Vilafranca del Penedès, Patricia Picazo, València, i Charo Pita, A Coruña.. A més comptarà amb la participació de la Psicòloga-psicoanalista convidada a la taula rodona Montse Colilles, Solsona.

El festival és itinerant, i enguany passarà per escenaris interiors i exteriors de Cervera, Guissona, Alta-riba, Concabella, Vergós de Cervera, Torrefeta i Tarroja de Segarra.Tots els actes són gratuïts excepte els marcats amb *, que requereixen inscripció prèvia al correu festivalsegamots@gmail.com. El preu és de 8€ i es pagarà a l'entrada del local.

ProgramaDivendres 20 d'octubre
19h | Plaça Major, Cervera: A tres veus.
Espectacle itinerant per a tots els públics amb Patricia Picazo, Charo Pita i Jordina Biosca. Hi participen els alumnes de saxòfon del Conservatori Professional de Música de Cervera: Carles Sarri, Ian Elies, Jan Gall, Aleix Martí i Toni Raich.

21h | Espai Consciència, Guissona: Espectacle de contes per a adults 'Tastamots'*
Espectacle de contes per a adults amb Patricia Picazo, acompanyat de tast de vi i tapa de l'Aula Selecte. Aforament limitat a 40 persones.

Dissabte 21 d'octubre
11:30h | Plaça de l'Església, Alta-Riba: A peu de plaça.
Espectacle de contes per a públic familiar, amb Charo Pita

12:30h | Plaça Major, Guissona: A tres veus.
Espectacle per a tots els públics amb Patrícia Picazo, Charo Pita i Jordina Biosca, amb la participació de les alumnes de flauta travessera de l’Escola de Música J.M. Llorens i Cisteró: Núria Cuñé i Clàudia Campabadal.

17h | Castell de Concabella: Taula rodona. Sexe, amor i mort: les històries que volem sentir i les que ens atrevim a explicar.
Hi participen les narradores convidades al festival i Montse Colilles, psicòloga i psicoanalista. Modera la directora artística: Patrícia McGill.
Cal inscripció prèvia a festivalsegamots@gmail.com.

21 | Tap Room de Casa Dalmases, Cervera: Tastamots*.
Espectacle de contes per a adults amb Jordina Biosca, acompanyat de tast
de cervesa i xocolata.

Diumenge 22 d'octubre
11:30h | Plaça Major, Vergós de Cervera: A peu de plaça.
Espectacle de contes per a tots els públics amb Patricia Picazo

12:30h | La Font, Torrefeta: A peu de font.
Espectacle de contes per a tots els públics amb Jordina Biosca, acompanyat d'aperitiu.

17h | Plaça de la Gual, Tarroja de Segarra: A peu de plaça.
Espectacle de contes per a tots els públics amb Charo PitaEtiquetes: portal segarra actualitat agenda turisme fotos viatge viatjar catalunya catalonia

Ho vols compartir?