Acte

La cuina de la Segarra i el producte local II

dijous, 25 de Octubre de 2012 a les 17:00 a Sala Cippa de l’Edifici del Sindicat , de Cervera





17-17.30 h
Breu presentació del moviment Slow- Food i restaurants km 0.
A càrrec d’Enric Millà, membre de Slow Food Terres de Lleida, propietari i cuiner del restaurant DIEN (Vallfogona de Balaguer) i assessor gastronòmic.

17.30-19 h
Show-cooking amb productes locals i de qualitat de la Segarra.
Demostració d’elaboració de plats innovadors fets amb productes locals de la Segarra. Idees per incor- porar aquests productes als nostres plats. A càrrec d’Enric Millà.

Degustació dels plats cuinats.

Data límit inscripció: dilluns 22 d'octubre

cartell La cuina de la Segarra i el producte local I - Cervera
cartell La cuina de la Segarra i el producte local I
Autor: Joana


Jornades-restauracio-Segarra.pdf

Insertada per: Joana

Email 973531300


Ho vols compartir?

dilluns, 16 de Juny de 2025


Login

Actes de la setmana

fins dissabte, 30 de Agost de 2025
Cervera
Visites guiades als monuments de Cervera
fins diumenge, 31 de Agost de 2025
Vallferosa (Torà)
Visites guiades a la Torre de Vallferosa
fins diumenge, 31 de Agost de 2025
Verdú
Visites guiades a Verdú
fins dimarts, 24 de Juny de 2025
Cervera
Exposició 'Corpus de paper'
fins diumenge, 29 de Juny de 2025
Concabella (Els plans de Sió)
Exposició 'Els colors de l'aigua' d'Isabel Boltà
fins dilluns, 30 de Juny de 2025
Cervera
Exposició mural 'Art i cura'
fins dilluns, 30 de Juny de 2025
Guissona
Exposició 'Art amb macro'
divendres, 20 de Juny de 2025
Cervera
Festa dels Diables Carranquers 2025
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda