Acte
La cuina de la Segarra i el producte local II
dijous, 25 de octubre de 2012 a les 17:00 a Sala Cippa de l’Edifici del Sindicat , de Cervera
17-17.30 h
Breu presentació del moviment Slow- Food i restaurants km 0.
A càrrec d’Enric Millà, membre de Slow Food Terres de Lleida, propietari i cuiner del restaurant DIEN (Vallfogona de Balaguer) i assessor gastronòmic.
17.30-19 h
Show-cooking amb productes locals i de qualitat de la Segarra.
Demostració d’elaboració de plats innovadors fets amb productes locals de la Segarra. Idees per incor- porar aquests productes als nostres plats. A càrrec d’Enric Millà.
Degustació dels plats cuinats.
Data límit inscripció: dilluns 22 d'octubre
Jornades-restauracio-Segarra.pdf
Insertada per: Joana
Email 973531300
dilluns, 1 de desembre de 2025
Actes propers
fins dimecres, 31 de desembre de 2025Verdú
Ruta dels murals ceràmics de Verdu
fins dissabte, 27 de desembre de 2025
Cervera
Visites guiades als monuments de Cervera
fins diumenge, 28 de desembre de 2025
Vallferosa (Torà)
Visites guiades a la Torre de Vallferosa
fins diumenge, 28 de desembre de 2025
Verdú
Visites guiades a Verdú
fins dimarts, 6 de gener de 2026
Cervera
Exposició 'Agustí Duran i Sanpere. La cultura com a servei públic'
fins diumenge, 21 de desembre de 2025
Concabella (Els plans de Sió)
Exposició 'El mirall de Janus'
fins dilluns, 8 de desembre de 2025
Cervera
Exposició 'Identitat'
fins dissabte, 10 de gener de 2026
Maldà
Exposició 'Marionetes'
fins dimecres, 7 de gener de 2026
Santa Coloma de Queralt
Exposició 'Lar Familiaris'
dijous, 4 de desembre de 2025
Vallfogona de Riucorb
Festa Major en honor a Santa Bàrbara
dijous, 4 de desembre de 2025
Guissona
Exposició 'La Segarra: quatre estacions, quatre colors'
agenda quinzenal
vols afegir un acte?
subscriure's al canal rss Agenda
