Acte

La cuina de la Segarra i el producte local II

dijous 25 octubre de 2012 a les 17:00 h a Sala Cippa de l’Edifici del Sindicat , de Cervera





17-17.30 h
Breu presentació del moviment Slow- Food i restaurants km 0.
A càrrec d’Enric Millà, membre de Slow Food Terres de Lleida, propietari i cuiner del restaurant DIEN (Vallfogona de Balaguer) i assessor gastronòmic.

17.30-19 h
Show-cooking amb productes locals i de qualitat de la Segarra.
Demostració d’elaboració de plats innovadors fets amb productes locals de la Segarra. Idees per incor- porar aquests productes als nostres plats. A càrrec d’Enric Millà.

Degustació dels plats cuinats.

Data límit inscripció: dilluns 22 d'octubre

cartell La cuina de la Segarra i el producte local I - Cervera
cartell La cuina de la Segarra i el producte local I
Autor: Joana


Jornades-restauracio-Segarra.pdf

Insertada per: Joana

Email 973531300


Ho vols compartir?

dimecres 12 agost 2020


Login

Actes de la setmana

fins diumenge 20 setembre 2020
Concabella (Els plans de Sió)
Exposició 'Colors del nou país que estem gestant'
fins dissabte 12 setembre 2020
Cervera
Festiuada, moments d’art i marinada
fins diumenge 30 agost 2020
L'Ametlla de Segarra (Montoliu de Segarra)
Comalada Art i Paraula 2020
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda