Acte
La cuina de la Segarra i el producte local III
dilluns, 5 de Novembre de 2012 a les 17:00 a Sala Cippa de l’Edifici del Sindicat , de Cervera

17-17.30 h
Xavier Fabra, propietari i cuiner del restaurant Slow Food Quintaforca, a Nulles (Tarragona).
Compromís amb el medi, la producció local i l’estacionalitat dels productes.
17.30-18 h
Mercè Camins, propietària i cuinera del restaurant Slow Food Casa Mercè, de Font- depou (La Noguera).
L’ús de productes locals com a element diferenciador.
18-19 h
Tast i explicació dels plats elaborats per ambdós cuiners, amb productes locals dels seus territoris.
Data límit inscripció: dimarts 30 d’octubre
Jornades-restauracio-Segarra.pdf
Insertada per: Joana
Email 973531300
dilluns, 16 de Juny de 2025
Actes de la setmana
fins dissabte, 30 de Agost de 2025Cervera
Visites guiades als monuments de Cervera
fins diumenge, 31 de Agost de 2025
Vallferosa (Torà)
Visites guiades a la Torre de Vallferosa
fins diumenge, 31 de Agost de 2025
Verdú
Visites guiades a Verdú
fins dimarts, 24 de Juny de 2025
Cervera
Exposició 'Corpus de paper'
fins diumenge, 29 de Juny de 2025
Concabella (Els plans de Sió)
Exposició 'Els colors de l'aigua' d'Isabel Boltà
fins dilluns, 30 de Juny de 2025
Cervera
Exposició mural 'Art i cura'
fins dilluns, 30 de Juny de 2025
Guissona
Exposició 'Art amb macro'
divendres, 20 de Juny de 2025
Cervera
Festa dels Diables Carranquers 2025
agenda quinzenal
vols afegir un acte?
subscriure's al canal rss Agenda