Acte

La cuina de la Segarra i el producte local III

dilluns, 5 de Novembre de 2012 a les 17:00 a Sala Cippa de l’Edifici del Sindicat , de Cervera



cartell La cuina de la Segarra i el producte local I

17-17.30 h
Xavier Fabra, propietari i cuiner del restaurant Slow Food Quintaforca, a Nulles (Tarragona).
Compromís amb el medi, la producció local i l’estacionalitat dels productes.

17.30-18 h
Mercè Camins, propietària i cuinera del restaurant Slow Food Casa Mercè, de Font- depou (La Noguera).
L’ús de productes locals com a element diferenciador.

18-19 h
Tast i explicació dels plats elaborats per ambdós cuiners, amb productes locals dels seus territoris.


Data límit inscripció: dimarts 30 d’octubre

Jornades-restauracio-Segarra.pdf

Insertada per: Joana

Email 973531300


Ho vols compartir?

dimarts, 28 de Maig de 2024


Login

Actes de la setmana

fins diumenge, 30 de Juny de 2024
Concabella (Els plans de Sió)
Exposició fotogràfica 'Molins, vestigis d’un passat. Els molins de l’Aude (França)'
fins dimecres, 31 de Juliol de 2024
Guissona
Exposició ICONES
fins divendres, 31 de Maig de 2024
Guissona
Exposició 'Arrels poètiques. La Segarra i l'Urgell'
fins diumenge, 2 de Juny de 2024
Cervera
Exposició 'Visca la terra'
fins dissabte, 15 de Juny de 2024
Guissona
III Mostra d'art al carrer
divendres, 31 de Maig de 2024
Cervera
Festa dels Diables Carranquers 2024
dissabte, 1 de Juny de 2024
Calaf
XXIX Trobada de puntaires
dissabte, 1 de Juny de 2024
Forès
14a Forès Poesia i Música
diumenge, 2 de Juny de 2024
Vergós Guerrejat (Estaràs)
Espurnes barroques concert 'Regina cæli'
diumenge, 2 de Juny de 2024
Cervera
Seguici Festiu de Corpus 2024
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda