Acte

La cuina de la Segarra i el producte local III

dilluns, 5 de Novembre de 2012 a les 17:00 a Sala Cippa de l’Edifici del Sindicat , de Cervera



cartell La cuina de la Segarra i el producte local I

17-17.30 h
Xavier Fabra, propietari i cuiner del restaurant Slow Food Quintaforca, a Nulles (Tarragona).
Compromís amb el medi, la producció local i l’estacionalitat dels productes.

17.30-18 h
Mercè Camins, propietària i cuinera del restaurant Slow Food Casa Mercè, de Font- depou (La Noguera).
L’ús de productes locals com a element diferenciador.

18-19 h
Tast i explicació dels plats elaborats per ambdós cuiners, amb productes locals dels seus territoris.


Data límit inscripció: dimarts 30 d’octubre

Jornades-restauracio-Segarra.pdf

Insertada per: Joana

Email 973531300


Ho vols compartir?

dilluns, 16 de Juny de 2025


Login

Actes de la setmana

fins dissabte, 30 de Agost de 2025
Cervera
Visites guiades als monuments de Cervera
fins diumenge, 31 de Agost de 2025
Vallferosa (Torà)
Visites guiades a la Torre de Vallferosa
fins diumenge, 31 de Agost de 2025
Verdú
Visites guiades a Verdú
fins dimarts, 24 de Juny de 2025
Cervera
Exposició 'Corpus de paper'
fins diumenge, 29 de Juny de 2025
Concabella (Els plans de Sió)
Exposició 'Els colors de l'aigua' d'Isabel Boltà
fins dilluns, 30 de Juny de 2025
Cervera
Exposició mural 'Art i cura'
fins dilluns, 30 de Juny de 2025
Guissona
Exposició 'Art amb macro'
divendres, 20 de Juny de 2025
Cervera
Festa dels Diables Carranquers 2025
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda