Acte

2a Desfilada 'Vestim Segarra'

dissabte 9 juny de 2018 a les 19:00 h a Montfalcó Murallat (Les Oluges)2a Desfilada 'Vestim Segarra'

El dissabte 9 de juny se celebra la segona edició del Vestim Segarra a Montfalcó Murallat, organitzat per l’Associació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra.

La desfilada començarà a la part exterior del poble, on el públic assistent es trobarà amb un grup de parades a on s’hi vendran productes artesanals de la Segarra. Entre d’altres, hi haurà les creacions de Marina Codina, Mireia Rius, Seyart, Feeltheprint, Les Voltes, Art rural i un obrador de ceràmica. Aquesta rebuda estarà amenitzada amb els temes escollits pel DJ cerverí Noc Barroc, també amb una galeta de KOK i una copa de cava de Vins i Licors Carbonell.

Seguidament, a les 20 h, tindrà lloc el concert de la banda de música cerverina Inversen Band, i a les 21 h començarà la desfilada al centre de la vila, amb els dissenys de Contrafort, Gemma Oriol, Maria Codina, Marta Huerta, Mireia Rius, Seyart i Sindy Bloom, totes elles originàries de la Segarra. Les models de Magda Simó seran les encarregades de lluir els dissenys.

L’acte acabarà amb un toc musical, de nou a càrrec dels Inversen Band, i amb la degustació de productes gastronòmics de la zona, a càrrec de La Moderna, i les cerveses de Casa Dalmases.

Preu entrada 5€.
Lectures: 145 Darrera: 12.10.2021
Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?

dilluns 6 desembre 2021


Login

Actes de la setmana

fins dimecres 8 desembre 2021
Les Pallargues (Els plans de Sió)
Visites a castells de la Segarra
dilluns 6 desembre 2021
Torà
Exposició 'De gota en gota'
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda