Acte

Dones i associacionisme professional al Món Rural

dimecres, 21 de Novembre de 2018 a les 19:00 a ToràDones i associacionisme professional al Món Rural

Dimecres, 21 de novembre, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes de l’Ajuntament, tindrà lloc l'acte 'Dones i associacionisme professional al Món Rural', organitzat per la cooperativa l’Arada, Creativitat Social, en el marc del cicle de Dones del programa Actua.

S’hi presentaran dues experiències d’entitats de dones en entorns rurals i l’Associació d’Artesans i Artesanes del Solsonès –ara anomenada la Menestrala- la qual ha iniciat nova etapa que, entre d’altres, ha suposat la incorporació de la perspectiva de gènere.
Ramaderes.cat és un grup informal que agrupa dones ramaderes de bestiar de pastura. N’explicarà el projecte Rosa Vila. D’altra banda, Dones del Món Rural és format per dones d’entorns rurals del país, principalment pageses, amb la fi de fer visible la seva feina i millorar la igualtat d’oportunitats. A l’acte de dimecres que ve, en representació d’aquesta entitat hi intervindrà Montse Cardona. I finalment l’Associació d’Artesans del Solsonès passa actualment per un procés de reformulació durant el qual canvia de nom i passa a dir-se la Menestrala incorporant una visió de gènere per donar visibilitat a les artesanes associades. En parlarà Carla Bellera, la seva presidenta.

El programa “Dones, Temps, Economia i Món Rural” presenta un cicle de quatre conferències que es fan entre Solsona i Torà. Aquest pròxim dissabte, 17 de novembre, al Casal Popular la Fura de Solsona, Elba Mansilla i Maria Barcons parlaran d’economia feminista en l’organització del treball. El cicle s’emmarca ene l programa Actua, finançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i compta amb la col·laboració del Grup de Gèneres del Solsonès i de l’Associació de Dones del Solsonès, a més a més dels ajuntaments de Solsona i Torà.
Insertada per: Editor


Ho vols compartir?

dimarts, 28 de Maig de 2024


Login

Actes de la setmana

fins diumenge, 30 de Juny de 2024
Concabella (Els plans de Sió)
Exposició fotogràfica 'Molins, vestigis d’un passat. Els molins de l’Aude (França)'
fins dimecres, 31 de Juliol de 2024
Guissona
Exposició ICONES
fins divendres, 31 de Maig de 2024
Guissona
Exposició 'Arrels poètiques. La Segarra i l'Urgell'
fins diumenge, 2 de Juny de 2024
Cervera
Exposició 'Visca la terra'
fins dissabte, 15 de Juny de 2024
Guissona
III Mostra d'art al carrer
divendres, 31 de Maig de 2024
Cervera
Festa dels Diables Carranquers 2024
dissabte, 1 de Juny de 2024
Calaf
XXIX Trobada de puntaires
dissabte, 1 de Juny de 2024
Forès
14a Forès Poesia i Música
diumenge, 2 de Juny de 2024
Vergós Guerrejat (Estaràs)
Espurnes barroques concert 'Regina cæli'
diumenge, 2 de Juny de 2024
Cervera
Seguici Festiu de Corpus 2024
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda