Economia dilluns, 22 de Octubre de 2012

La cuina de la Segarra i el producte local I


Autor: Joana

El proper dilluns, 22 d’octubre, a les 7 de la tarda a la Sala Cippa de l’Edifici del Sindicat de Cervera, tindrà lloc la primera de les sessions del cicle La cuina de la Segarra i el producte local.

Aquest cicle és un espai d’intercanvi i reflexió, per a la promoció dels productes agroali-mentaris locals de qualitat a la comarca de la Segarra, dirigit especialment a l’hostaleria i la restauració. S’adreça restauradors/es, cuiners/es, productors/es del sector agroali-mentari i altres agents que puguin tenir interès en la promoció dels productes locals: representants de les administracions, comerços locals, cooperatives de consum, etc.

En aquesta primera sessió, que duu per títol Les oportunitats del productes locals en el sector de la restauració, en Pep Nogué, assessor del Grup gastronòmic de la Cuina Volcànica, exposarà els motius i arguments entorn les oportunitats d’incorporar productes locals als restaurants.

Seguidament, tècnics de Consell Comarcal de la Segarra i del CEDRICAT faran una presentació dels productes agroalimentaris de la Segarra, presentant els materials de difusió, amb participació de les empreses productores i elaboradores.

L’assistència a la sessió és gratuïta prèvia inscripció al Consell Comarcal de la Segarra Tel. 973 53 13 00 o per correu-e, a l’adreça agenda21@ccsegarra.cat.


Jornades-restauracio-Segarra.pdf

cartell La cuina de la Segarra i el producte local I - Cervera
cartell La cuina de la Segarra i el producte local I
Foto: Joana


Etiquetes: gastronomia segarra

Ho vols compartir?