Economia
dijous, 25 de Octubre de 2012
Autor: Joana
Jornades-restauracio-Segarra.pdf
Etiquetes: gastronomia segarra
La cuina de la Segarra i el producte local II
Autor: Joana
17-17.30 h
Breu presentació del moviment Slow- Food i restaurants km 0.
A càrrec d’Enric Millà, membre de Slow Food Terres de Lleida, propietari i cuiner del restaurant DIEN (Vallfogona de Balaguer) i assessor gastronòmic.
17.30-19 h
Show-cooking amb productes locals i de qualitat de la Segarra.
Demostració d’elaboració de plats innovadors fets amb productes locals de la Segarra. Idees per incor- porar aquests productes als nostres plats. A càrrec d’Enric Millà.
Degustació dels plats cuinats.
Data límit inscripció: dilluns 22 d'octubre
Jornades-restauracio-Segarra.pdf
Etiquetes: gastronomia segarra
diumenge, 13 de Juliol de 2025
Noticies + Llegides
darrer mes
El Mercadal de Torà 2025
5a edició Festivals Alta Segarra
Dos morts, dos bombers ferits i 5.300 hectàrees cremades en els incendis de la Vall del Llobregós
Festa dels Diables Carranquers 2025
Àlbums destacats

Marxa dels Castells de la Segarra (405)

Les Peixeres (66)

Els colors de la Segarra: l'estiu (193)

Les Cabanes del tros (301)

Terra de castells (222)

Patrimoni religiós (196)

Instagram #somsegarra (0)