Economia
dilluns, 5 de Novembre de 2012
Autor: Joana
![cartell La cuina de la Segarra i el producte local I]()
Jornades-restauracio-Segarra.pdf
Etiquetes: gastronomia segarra
La cuina de la Segarra i el producte local III
Autor: Joana

cartell La cuina de la Segarra i el producte local I Foto: Joana
17-17.30 h
Xavier Fabra, propietari i cuiner del restaurant Slow Food Quintaforca, a Nulles (Tarragona).
Compromís amb el medi, la producció local i l’estacionalitat dels productes.
17.30-18 h
Mercè Camins, propietària i cuinera del restaurant Slow Food Casa Mercè, de Font- depou (La Noguera).
L’ús de productes locals com a element diferenciador.
18-19 h
Tast i explicació dels plats elaborats per ambdós cuiners, amb productes locals dels seus territoris.
Data límit inscripció: dimarts 30 d’octubre
Jornades-restauracio-Segarra.pdf
Etiquetes: gastronomia segarra
diumenge, 17 de Agost de 2025
Noticies + Llegides
darrer mes
Festa Major de Santa Coloma de Queralt 2025
Festa Major de Bellveí 2025
Concabella Rock 25
Festa Major de Malgrat 2025
Laberint de palla de Pavia 2025
Àlbums destacats

Mercat medieval de Guimerà (108)

Marxa dels Castells de la Segarra (405)

Les Peixeres (66)

Els colors de la Segarra: l'estiu (193)

Les Cabanes del tros (301)

Terra de castells (222)

Patrimoni religiós (196)

Instagram #somsegarra (0)