Economia dilluns, 22 de Juliol de 2013

Es busca la millor tapa elaborada amb productes de proximitat


Autor: somsegarra

Concurs de receptes obert a tots els restaurants de la demarcació de Lleida mitjançant el qual se seleccionaran 13 receptes, una per cadascuna de les 13 comarques lleidatanes, elaborades a partir de productes locals

Les tapes són poc freqüents a les menjes de ponent
Les tapes són poc freqüents a les menjes de ponent

La Diputació de Lleida i Gustum, en col·laboració amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, han convocat un concurs de receptes obert a tots els restaurants de la demarcació de Lleida mitjançant el qual se seleccionaran 13 receptes, una per cadascuna de les 13 comarques lleidatanes, elaborades a partir de productes locals.

Les 13 tapes seleccionades seran presents a l’Espai de Degustació Gustum de la Fira de Sant Miquel, que organitza la Diputació de Lleida, juntament amb Gustum i amb la col·laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. D’aquesta forma, es dóna un pas més en el projecte Gustum que a les fires de Sant Josep i de Balaguer ja va tenir una important presència amb degustacions, activitats i promoció dels productes agroalimentaris de la demarcació de Lleida.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que aquesta proposta s’emmarca en fires i certàmens com la Fira de Sant Miquel perquè és una molt bona oportunitat per arribar a moltes persones i així donar a conèixer la gran qualitat dels productes agroalimentaris que s’elaboren a les comarques lleidatanes.

Els restaurants interesants en aquesta selecció poden enviar les seves propostes fins el dia 28 de juliol i consultar les bases del concurs a la web. Un jurat format per un membre de Gustum, un de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i un tercer membre del sector de la restauració valoraran les diferents receptes.

Al marge de les tapes escollides, amb totes les receptes que participin en el projecte s’editarà una guia on constaran els plats elaborats pels restauradors. El primer premi consistirà en un lot de productes locals valorat en 500 euros, el segon rebrà un lot valorat en 300 euros i el tercer en 150 euros.Etiquetes: concurs tapes producte proximitat lleida

Ho vols compartir?