NOTÍCIES
ÀLBUMS DE FOTOS
ALTRES
Economia
dilluns 15 desembre 2014 Calonge de Segarra

Escofet reobre la planta Stonita de l'antiga Gres Catalán

<< Tornar    Autor: somsegarra      enviar a un amic     
Donarà feina a nou persones, amb l'objectiu d'arribar a la trentena de treballadors d'aquí a dos anys
 
Cliqueu a les imatges per ampliar-les Escofet reobre la planta Stonita de l'antiga Gres Catalán - Calonge de Segarra
Escofet reobre la planta Stonita de l'antiga Gres Catalán - Calonge de Segarra
Autor: Ramon Sunyer
L'empresa de ceràmica Gres Catalán, ubicada a Calonge de Segarra, que fa gairebé dos anys va tancar les portes, ha recuperat part de la seva activitat després que la companyia especialitzada en paviments hidràulics Escofet 1886, amb seu a Martorell, hagi comprat la planta Stonita. Amb aquesta adquisició, Escofet vol recuperar la producció de la rajola hidràulica que Antoni Gaudí els va dissenyar i que va utilitzar per a la Casa Batlló.

De moment, l'empresa donarà feina a nou persones, antics treballadors de Gres Catalán, amb l'objectiu d'arribar a la trentena de treballadors d'aquí a dos anys. A la fàbrica de Calonge de Segarra es fabricarà paviment de formigó d'alta qualitat enfocat, principalment, a l'exportació.

El gener del 2013 Gres Catalán, va tancar definitivament les seves portes, feia només sis anys que havia construït la planta Stonita de producció formigó d'alta qualitat valorada en més de 5 milions d'euros. El passat juny Escofet 1886 va adquirir aquesta planta per mig milió d'euros. Marc López, director general d'Escofet, va prendre la decisió per 'l'especificitat d'aquest producte' i per donar una 'línia de continuïtat i una empenta' amb els paviments, un sector de producció que Escofet recupera amb l'adquisició de la planta Stonita.


Vols valorar-la?
Puntuació 4.5/5 (2 Vots)

Vols compartir-ho?

   
amunt  Home  ·  © somsegarra.cat ·   La Segarra Infinita (Catalonia) ·  Avís de cookies ·   Avís legal
    Facebook ·  Twitter ·  Google
    Realització: cdnet
Llicència de Creative Commons
Versió final 2.0 maig-2013
pàgina executada en 0.273s