Economia dimarts, 26 de Abril de 2016

L'empresa Pastoret preveu augmentar la facturació un 22% i consolidar les exportacions


Autor: somsegarra

El fabricant de productes lactis de Sant Guim de Freixenet ha obert mercat a Hong Kong

L'empresa Pastoret preveu augmentar la facturació un 22% i consolidar les exportacions
L'empresa Pastoret preveu augmentar la facturació un 22% i consolidar les exportacions Foto: Pastoret

El fabricant de productes lactis Pastoret preveu augmentar un 22% el seu volum de negoci enguany fins arribar als 16,5M€. Actualment, l’empresa destina el 8% de les vendes a exportacions i es marca com a objectius consolidar els mercats on està present, entre els quals hi ha Suïssa, Àustria, Dinamarca República Txeca, Suècia, Finlàndia, Bèlgica, Alemanya o la Xina, i acaba d’obrir nous mercats com Itàlia i Dubai recentment.
 
L’empresa de Sant Guim de Freixenet (Lleida) forma part del clúster Gourmet Catalunya i compta amb el suport d’ACCIÓ a través del programa Catalunya Clústers, que busca promoure les dinàmiques de clúster per a la millora de la competitivitat de les empreses.
 
Pastoret participarà a partir de demà en l’edició d’Alimentària 2016, que tindrà lloc al recinte Fira de Gran Via de Barcelona fins al 28 d’abril, on presentarà l’ampliació de la seva gamma de iogurts 0% matèria grassa i dos nous sabors de la varietat 'Caprichos de Yoghourt'.

Procés d’internacionalització


L’empresa va iniciar el seu procés d’internacionalització l’any 2013. Xavier Pont, fundador i director general de Pastoret, destaca que la Fira Alimentària 'és una de les plataformes que més ajuda a fer negocis, ja que són uns dies en que es concentren molts compradors en un mateix espai i això suposa una aproximació més directa a possibles nous mercats'.
 
Gràcies a un contacte comercial en la passada edició, la firma ha obert mercat a Hong Kong a través d’un bar de iogurts on el consumidor pot tastar els productes al mateix establiment o bé pot optar per comprar els productes i consumir-los a casa.
 
Entre les varietats que s’hi comercialitzen es poden trobar des del mató fins a la crema catalana, passant per iogurts de diferents sabors. 'De manera inesperada, gràcies al contacte que vam fer a Alimentària 2014 estem venent un producte considerat de luxe a Hong Kong', comenta Pont. A més d’aquest espai, la casa de iogurts artesans compta amb uns altres vuit punts de distribució a la Xina.

Nous productes de la gamma 'Caprichos de Yoghourt' - Sant Guim de Freixenet
Nous productes de la gamma 'Caprichos de Yoghourt'
Foto: Pastoret


Font: Gencat   + info (enllaç extern)

Etiquetes: empreses exportacions pastoret sant guim de freixenet

Ho vols compartir?