Economia dissabte 9 juny 2018

2a Desfilada 'Vestim Segarra'


Autor: somsegarra
2a Desfilada 'Vestim Segarra'
2a Desfilada 'Vestim Segarra' Foto: vestimsegarra

El dissabte 9 de juny se celebra la segona edició del Vestim Segarra a Montfalcó Murallat, organitzat per l’Associació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra.

La desfilada començarà a la part exterior del poble, on el públic assistent es trobarà amb un grup de parades a on s’hi vendran productes artesanals de la Segarra. Entre d’altres, hi haurà les creacions de Marina Codina, Mireia Rius, Seyart, Feeltheprint, Les Voltes, Art rural i un obrador de ceràmica. Aquesta rebuda estarà amenitzada amb els temes escollits pel DJ cerverí Noc Barroc, també amb una galeta de KOK i una copa de cava de Vins i Licors Carbonell.

Seguidament, a les 20 h, tindrà lloc el concert de la banda de música cerverina Inversen Band, i a les 21 h començarà la desfilada al centre de la vila, amb els dissenys de Contrafort, Gemma Oriol, Maria Codina, Marta Huerta, Mireia Rius, Seyart i Sindy Bloom, totes elles originàries de la Segarra. Les models de Magda Simó seran les encarregades de lluir els dissenys.

L’acte acabarà amb un toc musical, de nou a càrrec dels Inversen Band, i amb la degustació de productes gastronòmics de la zona, a càrrec de La Moderna, i les cerveses de Casa Dalmases.

Preu entrada 5€.Etiquetes: desfilada moda vestim segarra montfalcó murallat

Ho vols compartir?