Acte

Colors 2013

Del divendres 10 al dissabte 11 maig 2013 a Guissonacartell Colors 2013

Guissona celebra per sisè any consecutiu la jornada intercultural COLORS
El tret de sortida tindrà lloc el proper divendres, 10 de maig a les 7 de la tarda amb un cafè-tertulia al bar Centre de la vila (Plaça Bisbe Benlloch, 2), en aquest espai es presentarà l'audiovisual elaborat des del Consell Comarcal de la Segarra, SEMPRE SURT EL SOL, que narra l’experiència de 6 dones que han viscut el procés migratori en pròpia persona.

El dissabte al matí. A partir de les 11 es podrà gaudir de diferents activitats que s'iniciaran amb la FLOR DE LES CULTURES, la lectura d'un conte i el desenvolupament d'un joc, al voltant d'una flor que serà l'eina per donar a conèixer la gran quantitat de cultures que conviuen a la vila de Guissona.

Acabada la cercavila tindrà lloc una GIMCANA FAMILIAR, dinamitzada per les entitats i associacions participants en el projecte amb una sèrie d'activitats pel nucli històric de la vila, es pot incriure a la gimcana als mateixos centres educatius o el mateix dia a les 11 del matí a la plaça Bisbe Benlloch, els guanyadors de la gimcana guanyaran abonaments a la piscina, motxilles i molts premis més.

La jornada clourà a la una del migdia amb la cantada conjunta de la cançó COLORS de Donovan, moment en que la plaça major s'omplirà de música a càrrec de diferents alumnes de l'Escola Municipal de Música Josep Maria Llorens i Cisteró que entonarà aquesta cançó amb tots els guissonencs i guissonenques que els vulguin acompanyar, com a cant a la interculturalitat de la vila.
Lectures: 77 Darrera: 18.06.2021
Insertada per: Ana


Ho vols compartir?

dijous 9 desembre 2021


Login

Actes de la setmana

dilluns 6 desembre 2021
Torà
Exposició 'De gota en gota'
divendres 10 desembre 2021
Calaf
Concert de Andreu Muxí
diumenge 12 desembre 2021
Calaf
Concert 'Olas y Arenas'
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda