Acte

II Fira de Concabella

dissabte 23 maig de 2015 a les 10:30 h a 35 , de Concabella (Els plans de Sió)cartell II Fira de Concabella

’Associació Juvenil de Concabella amb el suport de l’Ajuntament dels Plans de Sió i el Consell Comarcal, presenten la II edició de la Fira de Concabella: La llegenda del barber i productes artesans el pròxim 23 de maig.

La fira s'ha ampliat durant tot el dia esdevenint una jornada plena d'activitats. Al matí hi haurà tallers, parades i la representació de la Llegenda del Barber i a la tarda completen els actes el famós concurs de barbes, la novetat del concurs de dibuix i una versió innovadora de la representació de la llegenda. La festa clourà amb el concert del grup musical “The concats”. Tot el dia hi haurà servei de taverna amb menjar.

La novetat més destacada és el concurs de dibuixos de nens i nenes de diverses escoles per il·lustrar la llegenda del Barber. Hi participaran les escoles de Pallargues, Sanaüja, Sant Gil de Torà, Sant Ramon i Estadella de Guissona. El conte de la llegenda, adaptat per infants, l’il·lustraran els treballs de les nenes i nens guanyadors/es, segons el nivell escolar, de les cinc categories establertes: infantil, primer cicle de primària, segon cicle de primària, cinquè i sisè. Els nens i nenes podran utilitzar diverses tècniques plàstiques en les seves obres: dibuix, colors, ceres, pintura, collage, etc.

A les 6 de la tarda, després del concurs de barbes es guardonaran els nens i nenes guanyadors/es del concurs i durant tot el dia es podran veure exposats tots els treballs que han participat al Castell de Concabella.
Lectures: 87 Darrera: 13.06.2021
Insertada per: AJ Concabella


Ho vols compartir?

dimarts 28 juny 2022


Login

Actes de la setmana

fins diumenge 3 juliol 2022
Calaf
Exposició ' La capsa de les bèsties'
fins dimarts 28 juny 2022
Cervera
Exposició fotogràfica 'Jo de gran...'
fins divendres 29 juliol 2022
Calaf
Cicle 'Cap Cor Puny'
fins dissabte 16 juliol 2022
Sant Ramon
Cicles Musicals de Sant Ramon 2022
dijous 30 juny 2022
Sant Martí de Tous
Festival 'dellegendes' 2022
divendres 1 juliol 2022
Sant Pere Sallavinera
25a Nits Culturals de Sant Pere Sallavinera
divendres 1 juliol 2022
Verdú
11è Cicle de concerts a cal Prim
dissabte 2 juliol 2022
Vergós (Cervera)
XIIè Concert sota l’autovia 'Ultreia et Suseia'
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda