Acte

Festa Major de Sta Coloma 2015

Del divendres 14 al dimarts 18 agost 2015 a Santa Coloma de Queraltcartell Festa Major de Sta Coloma Queralt 2015

Qualsevol invitació a un esdeveniment sempre és un honor per qui la fa i una deferència per qui la rep. En aquest cas, ambdues coses conflueixen en la meva persona, perquè junt amb l’honor de fer-vos arribar aquesta invitació, sento també la deferència que m’heu atorgat, pel fet que, com a alcalde, pugui ser jo qui us la faci arribar.

És una invitació als actes de la nostra Festa Major, plasmats en aquest programa que teniu a mà i que és el resultat de la tasca de moltes persones i entitats que hi han esmerçat temps i esforç —i cal agrair-los-ho molt— per tal que la nostra vila pugui gaudir d’una festa curulla d’actes i continguts que volen arribar a tothom.

Santa Coloma és un poble treballador i tenaç, que sempre se n’ha sortit dels contratemps i aquesta mateixa capacitat s’expressa també en ser un poble que sap, quan cal, viure i participar de les seves festes i commemoracions.

El ric teixit associatiu que tenim, d’on brollen la major part d’activitats tant lúdiques, socials com esportives que es fan al poble, n’és la millor constatació.

Sapiguem, doncs, fer un parèntesi a la quotidianitat de les nostres vides i viure amb intensitat aquests dies de Festa Major, que són propicis per enfortir les nostres relacions socials i demostrar també que som un poble acollidor dels nostres visitants.

Sortim al carrer i gaudim de la nostra Festa.

festa-major-Sta-Coloma-de-Queralt-2015.pdf

Lectures: 97 Darrera: 18.06.2021
Insertada per: Som Segarra


Ho vols compartir?

dimarts 30 novembre 2021


Login

Actes de la setmana

dissabte 4 desembre 2021
Belltall (Passanant i Belltall)
Cabanades. Art als marges
dissabte 4 desembre 2021
Cervera
1a Fira Playmobil
dissabte 4 desembre 2021
Santa Coloma de Queralt
Mercat de Nadal 2021
diumenge 5 desembre 2021
Clariana (Argençola)
10a Festa del Tió d’Argençola
diumenge 5 desembre 2021
Cervera
Mercat de Nadal 2021
diumenge 5 desembre 2021
Santa Coloma de Queralt
Concert de Nadal 2021
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda