Acte

Actes de Sant Jordi 2022 a Guissona

Del dimarts 19 al diumenge 24 abril 2022 a GuissonaPrograma d'actes de Sant Jordi 2022 a Guissona

La setmana del 19 al 24 d’abril, Guissona ha programat diverses activitats entorn del món literari que complementaran la celebració de la diada de Sant Jordi.

Aquest programa comptarà amb propostes per a totes les edats; un taller de lettering a càrrec de Jessica Ruiz; una sessió d’il•lustració i creativitat entorn el món del conte a càrrec de la il•lustradora Mercè Aranega, i una sessió destinada als més petits de fins a 5 anys a càrrec de la companyia Pam i pipa. Destaquem també el recital de Joan Massotkleiner i Anna Godoy, sota el títol POETES CLÀSSICS, l’espectacle itinerant Dragon ST a càrrec de JAM, l’actuació del 15è aniversari dels Margeners de Guissona i la presència del productor Tono Folguera a la presentació de la pel•lícula ‘Mediterraneo’, en el marc del Cicle Gaudí.

Com és costum per Sant Jordi, també hi haurà lloc per les noves publicacions. Enguany es presentaran els llibres de Jaume Moya “De Carlinades a la Segarra Històrica”, Ramon Clèries “La Segarra, terra de grans personatges” i Joan Fornsubirà “Temps era temps”.

Paral•lelament es farà la tradicional “Estesa de lectures”, que promou la recomanació de llibres entre l’alumnat dels centres educatius. A la Sala Grau Pujol, s’inaugurarà l’exposició amb part de l’obra gràfica de Josep Mª Grau que il•lustra els sonets publicats en el llibre de Joan Fornsubirà.

Com sempre, durant la jornada de Sant Jordi comptarem amb la venda de llibres i roses al llarg de l’eix comercial. Es presenta una setmana plena de cultura, d’activitats al carrer i de presentacions. Un munt de propostes per a tots els públics amb l’objectiu de gaudir al màxim d’aquest Sant Jordi a la nostra vila.
Lectures: 23 Darrera: 26.06.2022
Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?

dimarts 28 juny 2022


Login

Actes de la setmana

fins diumenge 3 juliol 2022
Calaf
Exposició ' La capsa de les bèsties'
fins dimarts 28 juny 2022
Cervera
Exposició fotogràfica 'Jo de gran...'
fins divendres 29 juliol 2022
Calaf
Cicle 'Cap Cor Puny'
fins dissabte 16 juliol 2022
Sant Ramon
Cicles Musicals de Sant Ramon 2022
dijous 30 juny 2022
Sant Martí de Tous
Festival 'dellegendes' 2022
divendres 1 juliol 2022
Sant Pere Sallavinera
25a Nits Culturals de Sant Pere Sallavinera
divendres 1 juliol 2022
Verdú
11è Cicle de concerts a cal Prim
dissabte 2 juliol 2022
Vergós (Cervera)
XIIè Concert sota l’autovia 'Ultreia et Suseia'
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda