Festes dilluns, 8 de Octubre de 2012

96 kg de carbassa s'enduen el primer premi del 5è Concurs de Carbasses Gegants de Sedó


Autor: Núria Magrans

La Mostra de la Terra, juntament amb xerrades, audiovisuals i música acompanyaven aquest esdeveniment.

Antonio Prat, de Cervera, amb la carbassa guanyadora, de 96 kg
Antonio Prat, de Cervera, amb la carbassa guanyadora, de 96 kg Foto: Jaume Moya

Prop de vuit-centes persones van passar per Sedó durant la jornada del 06 d'octubre per visitar la Mostra de la Terra, amb 32 parades, i per participar en el concurs de carbasses gegants que enguany ha arribat a la cinquena edició.
Conferències, xerrades, passis de diferents audiovisuals a càrrec de Gustum i Slow Food de les Terres de Lleida, van acompanyar la festa pel matí, i una trobada d'acordionistes de tot Catalunya ho va fer per la tarda.

La carbassa guanyadora va ser la d'Antonio Prat, de Cervera, amb 96 kg. En segon lloc va quedar la de Miquel Rosells, de Guissona, que pesava 92 kg i en tercer lloc la de Josep Maria Abad, d'Alcoletge, amb 86 kg. En quant a la més gran del municipi de Torrefeta i Florejacs, aquesta va ser per Teresa Besora i Isidre Palou, de Riber, amb una carbassa de 69.50 kg, i la més gran del poble de Sedó va ser per Josep Noguera, amb un element de 39.50kg. Finalment, el premi a la carbassa més insòlita va ser per Rosa Cabiscol.

L'Ajuntament vol agrair especialment al Centre Social de Sedó i Riber l'organització d'aquest esdeveniment, i a les entitats locals i municipals que s'hi han implicat, al Projecte Gustum i Slow Food de les Terres de Lleida, entitats comarcals, persones veïnes i amics, la seva col·laboració i vol compartir amb tots ells l'èxit d'aquesta edició.

El 5è Concurs de Carbasses Gegants va comptar amb una bona participació - Sedó
El 5è Concurs de Carbasses Gegants va comptar amb una bona participació
Foto: Jaume Moya
2a Trobada d'acordionistes - Sedó
2a Trobada d'acordionistes
Foto: Jaume Moya
mercat amb productes de la terra - Sedó
mercat amb productes de la terra
Foto: Jaume Moya


Font: Ajuntament de Torrefeta i Florejacs Etiquetes: carbasses gegants concursos sedó

Ho vols compartir?