Festes dissabte, 5 de Gener de 2013

L'església de Florejacs acull al Rei Melcior


Autor: Jaume Moya

L'acte va servir també per recaptar fons per la restauració de la coberta del temple parroquial

la repeció reial dins església de Florejacs
la repeció reial dins església de Florejacs Foto: Jaume Moya

Enguany, la cavalcada reial a Florejacs ha comptat amb la novetat de celebrar la recepció reial a l'interior de l'església parroquial de la Mare de Déu de l'Assumpció.

Després de rebre la comitiva del Rei i acompanyar-lo en la seva volta pel poble, una cinquantena de veïns arribats, a més de Florejacs, d'altres nuclis del municipi de Torrefeta i Florejacs, van poder conversar amb el Rei.

Vora uns quinze infants van donar la benvinguda a Sa Altesa amb una nadala expressament assajada des de setmanes enrera i varen rebre obsequis en reconeixement de la bondat feta durant l'any. El representant del municipi a Florejacs va lliurar al Rei la clau que obre les portes de totes les cases per facilitar la feina que durant la nit la comitiva reial havia de desenvolupar a les llars del poble. Tortell de reis, galetes i mistela van cloure l'acte que va ser màgic per a tots els presents.

Organitzat per l'Associació de veïns de Florejacs, l'esdeveniment va comptar amb el suport de les associacions de veïns de Torrefeta i del Llor, i va servir també per recaptar fons per la restauració de la coberta del temple parroquial.

el Rei Melcior entrant al nucli antic de Florejacs - Florejacs
el Rei Melcior entrant al nucli antic de Florejacs
Foto: Jaume Moya
el Rei conversa ben campetxano amb els infants - Florejacs
el Rei conversa ben campetxano amb els infants
Foto: Jaume Moya


  + info (enllaç extern)

Etiquetes: reis cavalcada

Ho vols compartir?