Festes divendres, 6 de Desembre de 2013

3a Festa i Mercat del Tíó d'Argençola


Autor: Jaume Enrich

El proper divendres 6 de desembre Clariana s’omplirà de tions. Als boscos dels voltants del poble, els tions esperen a les famílies que vulguin venir a buscar-los i emportar-se’ls cap a casa seva per Nadal.

cartell 3a FESTA I MERCAT DEL TIÓ / CLARIANA (ARGENÇOLA)
cartell 3a FESTA I MERCAT DEL TIÓ / CLARIANA (ARGENÇOLA) Foto: Jaume Enrich

El Trill, Associació cultural del terme d’Argençola amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Argençola, organitza la 3a Festa i Mercat del Tió.
El proper divendres 6 de desembre Clariana s’omplirà de tions. Als boscos dels voltants del poble, els tions esperen a les famílies que vulguin venir a buscar-los i emportar-se’ls cap a casa seva per Nadal. Una matinal perquè petits i grans recuperin aquesta antiga tradició, que com tantes altres s’ha anat perdent.

Per participar a la Festa del Tió cal inscripció prèvia. La informació de com fer aquestes inscripcions es pot trobar a la web de el Trill..

Durant tot el matí tothom qui ho vulgui pot visitar el Mercat del Tió.
Una aposta decidida pels productes locals, ecològics i de proximitat, així com per l’artesania feta a prop de casa. Una bona alternativa per a regalar de cara a Nadal.

Les persones que s’apropin fins a Clariana, també podran participar en un seguit d’activitats:

A partir de les 10 del matí,
Esmorzar popular – botifarrada (entrepà i beguda 4 euros).

A 2/4 d’1 del migdia,
Xerrada a càrrec del Dr. Martí Boada i Juncà amb el títol “Boscos i arbres de Catalunya”. El Dr. Boada és professor titular i investigador del Departament de Geografia i de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És un gran comunicador i divulgador de temes de medi ambient, escriptor i col·laborador habitual de TV3 als programes “Espai Terra” o “Els Matins” i on també va presentar “Boscos”.

A 2/4 de 2 del migdia a l’església
Concert de Nadal.

La matinal s’acabarà a 2/4 de 3 amb un Dinar Popular: Fideuà, amanides i postres. (8 euros. Màxim 100 persones), prèvia inscripció al mail: associacioeltrill@gmail.com

El Trill, Associació cultura del terme d’Argençola vol convidar a tothom a assistir-hi.

El Trill
Associació cultural del terme d’Argençola



Etiquetes: festes tió nadal argençola

Ho vols compartir?