Festes dilluns 30 desembre 2013

Activitats nadalenques a Torà


Autor: editor

Festa del caga tió i esplai de nadal

un centenar de nens van fer  “cagar” el tió
un centenar de nens van fer “cagar” el tió Foto: CC Segarra

Quasi un centenar de nens van fer “cagar” el tió, el passat dijous dia de Sant Esteve, a la plaça del Vall, en una jornada molt emotiva i familiar i acompanyats pel grup de teatre La Cremallera que van fer ballar i cantar tant als nens i nenes com als pares i avis que es van acostar a celebrar aquesta festa tan tradicional catalana. L’alegria i la diversió van fer que durant més d‘una hora petits i grans gaudissin de l’espectacle, les cançons i la festa, en la que el tió va ser ben generós amb tothom.

El dissabte dia 21, diferents membres de l’equip de l’ajuntament han passat un dia amb els nostres avis de la Residència 'Mare de Déu de l’Aguda', amb ells i com cada any per aquestes dates tan familiars, han estat unes hores recordant les seves histories, els records, les seves il·lusions, les seves inquietuds i també les seves peticions

Esplai de Nadal

Aquest any l’Ajuntament de Torà des de la regidoria de Joventut i amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Segarra posen en marxa un Esplai de Nadal. L’esplai amb la col·laboració d’un grup de noies de Torà, es projectarà durant una setmana i es desenvoluparà a les instal·lacions de l’Escola Sant Gil. Un toral de 35 nens i nenes de la nostra Vila inscrits i un grup de 7 monitores, faran activitats des del dia 30 de desembre fins al dia 3 de gener, amb tallers, treballs manuals, cançons, jocs i preparant l’arribada dels Reis Mags d’Orient a la nostra població que està prevista per el proper dia 5 de gener a les 6 de la tarda.

Caga tió amb el grup La Cremallera - Torà
Caga tió amb el grup La Cremallera
Foto: CC Segarra
Festa de Nadal a la Residència d’avis - Torà
Festa de Nadal a la Residència d’avis
Foto: Ajuntament


Font: CC Segarra Etiquetes: festes nadal caga tió esplai nadal torà
Compartit per viladetora.net

Ho vols compartir?