Festes dijous, 1 de Maig de 2014

XII Trobada de Grups de Recreació Medieval


Autor: Joan
cartell XII Trobada de Grups de Recreació Medieval
cartell XII Trobada de Grups de Recreació Medieval Foto: Joan

Ciutadilla celebrarà entre l'1 i el 4 de maig la XII Trobada de Grups de Recreació Medieval. Durant quatre dies, uns 170 especialistes d’un total de 16 grups procedents de diversos indrets de Catalunya, Espanya i del sud de França es reuneixen a l’entorn del castell per escenificar activitats pròpies dels segles XII.

Els visitants podran gaudir de l’anunci de pressa de possessió del nou senyor del Castell (dijous dia 1, 2/4 de 10 de la nit), de la rebuda del procurador de Gispert de Relat (divendres dia 2, a les 12 del migdia), del ja tradicional setge al castell (dissabte dia 3, a 2/4 de 7 de la tarda) i de la desfilada solemne dels Hospitalers de Ciutadilla amb les comparses de Moros i Cristians de Lleida (diumenge dia 4, a 2/4 d’1 del migdia), entre d’altres.

Destacar també altres actes com un taller-demostració de pintura amb pigments naturals a càrrec de Josep Antoni Martí Talavera, un taller d’obtenció d’oli essencial de romaní amb Bruno Arnavat i una conferència de la historiadora local Montserrat Vime sobre ‘Els Guimerà, un llinatge de Ciutadilla’.

La Fira d’Artesans comptarà amb la participació d’una quarantena de parades que s’ubicaran als principals carrers de la localitat


Programa-Medieval-2014.pdf



Etiquetes: fires mercats grups recreació medieval ciutadilla

Ho vols compartir?