Festes dilluns 11 agost 2014

Sedó viu una intensa festa major


Autor: somsegarra

La festa major d'enguany ha estat una de les més participades de la població

nit de rock
nit de rock Foto: Marta Pich

De divendres 8 a diumenge 10 d’agost, el poble de Sedó ha quedat petit amb totes les activitats que s’han dut a terme per celebrar la festa major. El sopar de germanor de divendres va acollir unes 250 persones que van gaudir de l’espectacle de Les Filomenes abans la pluja fes la seva aparició. Després de l’ensurt es van reprendre els concerts de la nit.

La segona jornada va començar amb una sessió de contes, la II exhibició de trial de Sedó, que va reunir un públic nombrós per veure la perícia dels júniors i sèniors de trial i trialsin. Després va seguir una nova nit de rock amb MUNTBAND, KAYO MALAYO, EBRI KNIGHT i batucada amb 1,2,3 KUÀ, que va cloure ben entrada la matinada.

El diumenge va ser pels més petits, amb cucanyes i escuma que ajudaven a passar la calor. Per la tarda, espectacle escala en Hi-Fi, actuació de la colla local dels Bastoners de Sedó i ball llarg a càrrec de Montse & Joe Transfer.

Enguany s’han emplenat totes les activitats pel que es considera que aquesta edició ha estat un èxit: cal felicitar-ne l’organització. Sedó i La Morana donen pas a la Florejacs, que celebrarà la seva festa major els dies 14 i 15 d’agost.

Contes amb Rosa M. Caballol - Sedó
Contes amb Rosa M. Caballol
Foto: Marta Pich
II exhibició de trial - Sedó
II exhibició de trial
Foto: Ajuntament TiF
espectacle de Les Filomenes - Sedó
espectacle de Les Filomenes
Foto: Marta Pich


Font: Ajuntament de Torrefeta i Florejacs Etiquetes: festa major sedó

Ho vols compartir?