Festes dimecres, 10 de Setembre de 2014

Cervera presenta el programa d'actes de la Isagoge i la Festa Major


Autor: somsegarra

La 38a Isagoge, l’Artdakí 2014 i la Festa Major del Sant Crist, ompliran la ciutat d’activitats culturals i festives del 13 al 26 de setembre

plaça Universitat
plaça Universitat Foto: Ramon Sunyer

Els actes comencen amb la inauguració de la IX Mostra d’art al carrer Artdakí. L’acte inaugural és l’espectacle musical “Identitats, a càrrec de Grepp Teatre, que té lloc dissabte 13 de setembre, a les 20 hores, al Paranimf de la Universitat. Acte seguit, s’inaugura l’exposició “El color en la mirada” de l’artista cerverí Cesc Font Raich, que es podrà visitar al Paranimf del 13 al 21 de setembre.

L’Artdakí, mostra bianual d’art al carrer d’artistes locals, exposarà les obres en aparadors de comerços i altres espais els dies 20 i 21 de setembre. Enguany la mostra es complementa amb activitats com una passarel·la de dissenys de joieria i moda, narració de contes i dibuix infantil, i lectura musicada de poemes d’Isabel Valverde.


La setmana cultural Isagoge es dedica enguany a la commemoració del Tricentenari. Cervera fou un dels escenaris destacats de la Guerra de Successió, gràcies a la construcció de l’edifici de la Universitat, un dels edificis més importants de l’arquitectura civil catalana del segle XVIII.

La Isagoge difondrà el Tricentenari a Cervera i també acollirà nombroses activitats culturals que organitzen cada any entitats de la ciutat. Més de 30 actes en diferents espais de la ciutat del 19 al 26 de setembre.

La festa major del Sant Crist és la festa gran de la ciutat. Se celebra del 26 al 29 de setembre, amb un programa que combina les tradicions amb els actes més lúdics per a tots els públics. Comença amb el pregó, a càrrec del cerverí Joan Colom, subdirector general de Drogodependències de la Generalitat de Catalunya, i el reconeixement a una entitat local, enguany els Geganters i Grallers de Cervera per la seva gran tasca en els actes de “Cervera, ciutat gegantera de Catalunya 2014”.

cartell 38a Isagoge - Cervera
cartell 38a Isagoge
Foto: paeria cervera
cartell Festa Major del Sant Crist de Cervera 2014 - Cervera
cartell Festa Major del Sant Crist de Cervera 2014
Foto: paeria cervera
Cervera presenta el programa d'actes de la Isagoge i la Festa Major - cervera
Cervera presenta el programa d'actes de la Isagoge i la Festa Major
Foto: paeria


Font: paeria cervera Etiquetes: artdaki isagoge festa major cervera

Ho vols compartir?