Festes diumenge, 14 de Juny de 2015

19a Fira de l'Ou


Autor: Pere
cartell 19a Fira de l'Ou
cartell 19a Fira de l'Ou Foto: pere

La Fira de l’Ou de Sant Guim de Freixenet es comença a celebrar l’any 1996. El nom de la fira es deu al fet que en aquesta localitat hi ha una gran quantitat de granges de gallines ponedores, fet que converteixen a Sant Guim com una de les màximes poblacions productores d’ous de tota Catalunya.

Enguany es celebrarà el 14 de juny de 2015 i constarà del mercat amb productes i serveis del municipi i de productes artesanals i alimentaris d'arreu dels països catalans. Activitats i tallers varis relacionats amb l'ou.

Des les 9 del matí fins les 11:
Un esmorzar d’ous.
Repartiment gratuït entre tots els assitents d’un parell d’ous ferrats. Es serviran un total de 2.000 ous ferrats.

Mercat de productes artesanals i alimentaris dels països catalans.

Activitats infantils

1 del migdia
Atorgament de l’OU DE PLATA, del premi QUIN PARELL D’OUS a un personatge que per la seva voluntat, perseverància, esforç i treball per superar adversitats o per la seva capacitat d’assolir objectius de màxima dificultat hagi destacat en el decurs de l’any. Enguany serà per a Carme Forcadell, ex-presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural.

Actuacions musicals del grup de batucada Esgarriats i els grallers Xic’s FollsEtiquetes: fires ou sant guim de freixenet

Ho vols compartir?