Festes dissabte, 11 de Juliol de 2015

2n Carnaval de Secà


Autor: Joan
cartell 2n Carnaval de Secà
cartell 2n Carnaval de Secà Foto: Carnaval de Secà

El dissabte 11 de juliol Cervera celebrarà el 2n Carnaval de Secà, organitzat pel grup local Sound de Secà.

La festa començarà a les dotze amb un vermut popular a la plaça Major, amb l'actuació del grup sitgetà Elegibó i de Sound de Secà. Després hi haurà un correbarra fins a la plaça Universitat, on s'hi celebrarà el dinar popular.

A la tarda arriba el plat fort de la festa: la rua de carnaval, amb la reina de la disbauxa com a protagonista. En aquesta ocasió anirà acompanyada per les seves esclaves i una carrossa espectacular, elaborada especialment per a l'ocasió i en què hi ha hagut la participació de l'artista local Xavi Badia. La rua partirà de la plaça Universitat, hi participaran uns 12 grups de percussió i al voltant d'unes 8 comparses, segons càlculs de l'organització. Es repartiran nou premis: tres a les comparses grans formades per més de vuit persones, tres a les comparses petites i tres als grups de percussió. En total, 1.000 euros en premis. També, i com a novetat d'enguany, un grup de percussió obtindrà com a premi la participació a la cercavila de l'Aquelarre.

Durant tot el dia hi haurà una pantalla gegant a la Universitat amb l'etiqueta oficial #carnavaldesecà2015 projectat, i on es podran veure les publicacions en xarxes socials dels participants al carnaval. Hi haurà premi per la millor foto del dia.

Després de la rua, a les vuit del vespre, hi haurà concert de rumba del grup cerverí La Cruz de Mi Vecino. Més tard, després de l'entrega de premis del Concurs de Percussió i del Concurs de Disfresses, hi haurà l'actuació conjunta dels grups Sound de Secà, la Banda de Vents del Conservatori de Cervera i més músics.Etiquetes: carnaval estiu cervera

Ho vols compartir?