Festes diumenge, 30 de Agost de 2015

Festa Major de Carbasí 2015


Autor: Ajuntament d'Argençola
Vista del poble any 1940
Vista del poble any 1940 Foto: Cal Marcó

El darrer cap de setmana d'agost la Festes Majors es multipliquen al terme municipal. Simultàniament amb la Festa Major de Porquerisses també es celebra la del nucli de Carbasí.

El dissabte dia 29 d'agost la Festa Major s'anunciarà amb un gran repic de campanes.

Les activitats es concentraran el diumenge dia 30 d'agost. A les 12 del migdia a l'Església de Sant Bartomeu es farà l'ofici solemne. A la sortida d'ofici es servirà un aperitiu al Local Social.

Durant tot el dia es podrà visitar al mateix local una petita exposició de fotografies antigues de Carbasí (cedides per veïns del poble) i de la resta de nuclis del terme municipal. L'exposició forma part del Projecte Argençola Memòria que estan duent a terme El Trill, Associació cultural del terme d'Argençola i l'Ajuntament.

A les 7 de la tarda començarà el Concert amb el grup "SetDVeu Trio". El mateix grup serà l'encarregat d'amenitzar el Gran Ball de Vetlla que començarà a les 8 del vespre.

Durant el ball es farà un Bingo popular i s'obsequiarà amb entrepans de pernil i cava a tots els assistents al ball.

Una bona oportunitat per visitar dos nuclis del terme municipal Porquerisses i Carbasí i gaudir de les seves respectives Festes Majors on de ben segur hi trobareu activitats per a tots els gustos.

Bona Festa Major!!!!


Cartell-Festa-Major-Carbasi.pdfEtiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia
Compartit per argencola.cat

Ho vols compartir?