Festes dissabte, 5 de Agost de 2017

9è Mercat Vell de Conesa


Autor: somsegarra

Dissabte 5 d’agost

cartell 9è Mercat Vell de Conesa
cartell 9è Mercat Vell de Conesa Foto: mercat vell

El proper dissabte 5 d’agost tindrà lloc la 9a edició del Mercat Vell de Conesa El Mercat es posarà en marxa a les deu del matí i s'allargarà fins a les nou del vespre.

Entre els actes previstos destacar la 8a trobada d'intercanvi de plaques de cava, al carrer Nou, el 6è tast de vins i formatges, al minigolf del Clos, amb la participació del celler Carlania, el Magatzem del Vermut i Jordi Llorenç i els formatges de Sant Gil d'Albió i la degustació d'olis, al racó del mossèn.

Durant tota la jornada, hi haurà exposicions o instal·lacions com la mostra 'Carbasses. Els colors de la sigil·lada', escultures de ceràmica de Maria Gelabert o l'exposició de fotografies de Jaume Andreu 'Sóc de poble. Vall del Corb'. També es podrà veure una mostra de vestits de paper de Trini de cal Robet o de rajoles hidràuliques. Es podrà contemplar la recreació d'un rebost, una papereria, una mostra sobre la mili, fotos de la col·lecció de Joan Porredon, fotos de 'La vida a pagès' de Joan Canals o altres instal·lacions o mostres sobre el centenari de les fonts, peixos, aquarel·les de Vicenç i Victòria, casetes de nines de l'Anna de ca la Maria del Moliner, el carro o les mantellines i la presentació del llibre 'Pobles amb encant de la Baixa Segarra' de Maria Solà que es durà a terme a les dotze del migdia al minigolfEtiquetes: mercat vell conesa

Ho vols compartir?