Festes dijous, 12 de Octubre de 2017

8a Diada castellera Natividad Yarza a Bellprat


Autor: somsegarra
cartell 8a Diada castellera Natividad Yarza a Bellprat
cartell 8a Diada castellera Natividad Yarza a Bellprat Foto: somsegarra

El municipi de Bellprat acull el dia 12 d’octubre la 8a edició de la Diada de Castelleres – Memorial Natividad Yarza, primera alcaldessa de Bellprat, de Catalunya i de l’Estat Espanyol durant la República, una jornada festiva i de reivindicació de la memòria històrica i de la lluita de les dones per assolir papers de rellevància en el món polític, econòmic i social.

La jornada s’iniciarà a les 11h del matí amb sardanes a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell. Seguidament, a les 12h a la plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc l’exhibició castellera amb la peculiaritat que el tronc dels castells estarà format exclusivament per dones. A l’exhibició hi participaran les colles Xicots de Vilafranca i la Jove Xiquets de Valls. La jornada comptarà també amb un mercat de productes artesans de la comarca i amb una arrossada popular.

Enguany, Neus LLoveras i Massana, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i Presidenta de l’A.M.I. (Associació de municipis per la independència) apadrinarà la jornada castellera.

La 8a. Diada de Castelleres – Memorial Nativitat Yarza,

les castelleres formant una senyera amb els seus pilars - Bellprat
les castelleres formant una senyera amb els seus pilars
Foto: Xicots de Vilafranca


Etiquetes: diada castellera bellprat

Ho vols compartir?