Festes dissabte, 4 de Agost de 2018

Xa Festa de l'all de Belltall


Autor: somsegarra
Xa Festa de l'all de Belltall
Xa Festa de l'all de Belltall Foto: somsegarra

El dissabte 4 d'agost se celebrarà la 10a edició de la festa de l'all a Belltall.

La jornada començarà amb l’esmorzar tradicional a les 10 del matí, al carrer de Baix, amb productes de la comarca, en el decurs del qual se sortejaran tres paneres plenes de productes de proximitat.

A les 11.45 hores hi haurà una conferència a càrrec de Salut Busqueta Franco, amb introducció del cuiner Albert Marimon, a la Biblioteca municipal, amb el tema ‘Un projecte de vida a la Vall del Corb: Gallines i turisme rural’. A continuació es presentarà el conte infantil sobre l’all de Belltall, a la plaça de les Capelles. Durant tot el matí i fins al migdia, a la plaça de les Escoles, estarà instal·lat el mercat de productes de la contrada i dels alls.

A la plaça de les Capelles, es podrà veure l’exposició ‘Pompeu Fabra: paraules de conreu’ amb motiu del 150è aniversari del seu naixement i del centenari de la publicació de la primera gramàtica catalana. A mig matí tindrà lloc l’actuació del grup Castellgralla, pels carrers del poble.

A les 6 de la tarda arribarà el Concert#54 de Lux Fundació ‘Musical humors’ del Capità Tobias Hume, a càrrec de Santi Mirón, viola de gamba, a l’església de Sant Pere. En finalitzar s’obsequiarà amb copa de cava i un tast de coca de recapte.Etiquetes: festa all belltall

Ho vols compartir?