Festes diumenge, 15 de Setembre de 2019

Aplec de Sant Magí de la Brufaganya 2019


Autor: somsegarra
cartell Aplec de Sant Magí de la Brufaganya 2019
cartell Aplec de Sant Magí de la Brufaganya 2019 Foto: somsegarra

El tercer diumenge de setembre, des de fa 400 anys, és festa grossa al Santuari de Sant Magí de la Brufaganya se celebra el que és conegut com a “Aplec de setembre” o “Aplec de Sant Magí”.

A partir de les 9, a l’esplanada de les Fonts, esmorzar popular amb entrepà de pernil, amanida de ceba i olives, vi i fruits secs (Preu: 5 €)

Entre altres activitats, a més de l’Ofici i el cant dels goigs, hi haurà sardanes, amb la Cobla Cossetània, en sortir d’ofici i dinar popular a dos quarts de tres amb amanida, paella, fruita, pa i vi (preu: 13 €)
Els tiquets poden comprar-se al Forn Pujó fins el dia 12, o fer la reserva als tlf 629.107.275 (Jordi) o 659.443.467 (Silvestre).
Cal portar-se coberts, taules i cadires, el plat el posa l’organització. En cas de pluja portar carmanyola

Després de dinar, balls populars i el Ball Pla de Sant Magí.

Durant el matí, a l’esplanada de les Fonts, hi haurà un racó habilitat amb jocs de taula, per a petits i grans, i s’organitzaran rutes per a famílies per a conèixer l’entorn de Sant Magí (a les 10 i a les 11, inscripció a la carpa).
A les 12 del migdia hi haurà jocs de cucanya: trencar l’olla, carreres de sacs…

A mes a més es podran visitar les exposicions de fotografies “Sant Magí 2020” (a la Casa de l’ermità, al costat del santuari) i “La fauna de la Brufaganya” (a la capella de les Fonts).



Etiquetes: aplec sant magí la brufaganya

Ho vols compartir?