Festes dilluns, 10 de Agost de 2020

Festa Major de Santa Coloma de Queralt 2020


Autor: somsegarra
cartell Festa Major de Santa Coloma de Queralt 2020
cartell Festa Major de Santa Coloma de Queralt 2020 Foto: Aj. Santa Coloma de Queralt

Del 10 al 18 d’agost, Santa Coloma de Queralt celebra la seva Festa Major d’estiu 2020.

Enguany s’ha hagut de programar tenint en compte les especials mesures sanitàries per prevenir la propagació de la Covid-19 i s’han pres mesures com ara que tots els actes siguin al carrer, i, molts d’ells, amb inscripcions prèvies i aforament limitat. En d’altres actes més populars, com cercavila i diables, es mirarà que la presència de gent sigui el més estàtica possible. A més a més, per prohibició general, no hi ha actes més enllà de la mitjanit.

Dilluns destaca una visita virtual a Santa Coloma de Queralt; dimarts, una mostra de balls de la cercavila. Dimecres també hi ha actes, com l’acte sacramental pels Diables Keresus, naixement del foc; la presentació d’un llibre i Curts a la fresca.

Dijous 13, hi haurà l'actuació del Cor Oh, revetlla amb sopar degustació de productes colomins i un monòleg a càrrec de Godai Garcia.

Divendres 14, serà moment del pregó de festes i la Nit de Júpiter amb un concert de la cantant Judit Neddermann.

Dissabte dia 15, destaquen la Tronada, el vermut electrònic o un espectacle infantil i, a la nit, una representació teatral.

Diumenge dia 16, hi haurà visites teatralitzades al poble; la cercavila, una nova obra de teatre o el correfoc.

Dilluns, dia 17, destacar un concurs de paelles, un concert de sardanes o la Nit de la Minerva 2020.


El dimarts dia 18, l’últim dia festiu, hi haurà un partit de futbol entre el primer equip i els veterans de la UE Santa Coloma, un concert de versions musicals i finalment, l'espectacular castell de focs.


També podreu veure diferents exposicions, com la dels Gegants i Nanos, El Marcel i La Segarra, Pintures al Casal dels Jubilats; la dels 20 Anys de Keresus i la de Palau Ferré a Santa Coloma de Queralt.



Etiquetes: festa major santa coloma de queralt

Ho vols compartir?