Festes dissabte, 13 de Febrer de 2021

Carnaval Guissona 2021


Autor: somsegarra
cartell Carnaval Guissona 2021
cartell Carnaval Guissona 2021 Foto: Aj. Guissona

Enguany, atesa la situació sanitària, l'Ajuntament ha anul·lat tots els actes i la consigna és gaudir de Carnaval des de casa i en petits grups

Dissabte dia 13 de febrer, dia de Carnaval, dos personatges emblemàtics del Carnaval, de la companyia El Sidral, es passejaran per l'eix comercial, per recordar-nos que és Carnaval. Des de l'Ajuntament s'ha animat als comerços de primera necessitat, que obren el dissabte, a disfressar-se i fer-nos gaudir del Carnaval en la mesura que sigui possible.

La festa es trasllada a les xarxes amb el concurs INSTAGRAM, un concurs en el que es demana a guissonencs i guissonenques que es vesteixin de manera individual, en parella o en grups de menys de 6 persones (grups bombolla), i que es fotografiïn, allí on vulguin, però que a la imatge hi surti un 2021. Entre els participants es faran 3 sortejos, els afortunats/des si són una família guanyaran un lot de jocs de taula i si són individuals, parelles o un grup d'amics o amigues, un joc de taula per cada un/a.

El dimecres de cendra també s'ha anul·lat la cremada del rei carnestoltes i la sardinada de la Brigada.



Etiquetes: carnaval guissona

Ho vols compartir?