Medi ambient dijous 7 març 2013

Calonge de Segarra incorpora contenidors per recollir olis i roba


Autor: Redacció

Estan ubicats a la zona de contenidors del costat de l’Ajuntament, al nucli de Dusfort

Calonge de Segarra incorpora contenidors per recollir olis i roba
Calonge de Segarra incorpora contenidors per recollir olis i roba

L’Ajuntament de Calonge de Segarra ha instal·lat recentment contenidors per a la recollida d’olis domèstics residuals i roba usada, ubicats a la zona de contenidors del costat de l’Ajuntament, al nucli de Dusfort.

En el contenidor d’olis domèstics residuals, de color taronja, s’ha de dipositar l’oli residual usat (olis de cuina i olis vegetals caducats) en ampolles de plàstic tancades. En aquest contenidor no hi van olis minerals de cotxes i màquines, ni tampoc olis i greixos animals.

Pel que fa al contenidor de roba usada, de color gris, s’hi ha de dipositar la roba usada (roba de vestir, calçat, roba de llit, mantes, estovalles i draps) en bosses de plàstic degudament tancades. En aquest contenidor no hi van: plàstics (excepte la bossa de plàstic que s’utilitzi per dipositar la roba usada), envasos, paper, cartró, vidres, restes orgàniques, ni piles. Amb aquest sistema de recollida d’olis residuals domèstics i roba usada es preveu fomentar l’ús del reciclatge i, així, preservar el medi ambient amb la col·laboració de tots els veïns.Etiquetes: recollida selectiva olis roba

Ho vols compartir?