Medi ambient dissabte, 23 de Setembre de 2023

Mostra Itinerant de Cinema Etnobotànic


Autor: Col·lectiu Eixarcolant
cartell Mostra Itinerant de Cinema Etnobotànic
cartell Mostra Itinerant de Cinema Etnobotànic Foto: Col·lectiu Eixarcolant

El dissabte, 23 de setembre, a 2/4 de 7 de la tarda, es projecctarà la pel·lícula 'Els últims de La Mejana, rebel·lia i esperança' al centre cívic Mestre Viaña de Sant Guim de Freixenet.

Els últims de La Mejana, dirigida per Patxi Uriz, rebel·lia i esperança acompanya a Santi Cordón, cuiner tudelà i fill d'hortolà, mentre contacta amb els últims hortolans de Tudela, una ciutat on les verdures ostenten un segell de qualitat. Ensenya als joves a cuinar des de la terra i afavoreix que els brots d'esperança germinin de nou en les hortes de La Mejana.

Aquesta sessió forma part de la Mostra Itinerant de Cinema Etnobotànic, emmarcada dins la 13a Mostra de Cinema internacional Etnogràfic i dinamitzada pels 19 nodes territorials del Col·lectiu Eixarcolant, repartits al llarg del territori de parla catalana. El programa contempla més de 30 passis de pel·lícules documentals de temàtica etnobotànica entre el 14 de setembre i el 6 d'octubre, passant per centres cívics, biblioteques, hortes, sales comercials i espais comunitaris autogestionats.



Etiquetes: cinema etnobotànica eixarcolnt sant guim de freixenet

Ho vols compartir?