NOTÍCIES
ÀLBUMS DE FOTOS
ALTRES

Participa

<< Tornar

Estrenem la versió beta d'aquesta proposta web amb el desig que els usuaris puguin participar-hi de forma activa. Els objectius que impulsen aquest projecte són molt clars i estan implícits en el seu nom: Som Segarra i vol ser una veu de tot el col·lectiu de pobles i persones que se senten partíceps d'aquesta realitat geogràfica, independentment de si pertanyen o no a la comarca actual, una realitat administrativa minvada pels polítics i que dista molt del sentiment comú expressats per molts dels habitants de comarques veïnes.

Com ja hem assenyalat, aquesta proposta requereix la voluntat decidida i ferma dels usuaris i apel·lem a la teva participació i/o implicació en la proposta.

En aquesta primera fase qualsevol usuari, sense estar registrat, podrà afegir actes a l'agenda i també enviar les notícies que consideri interessants. Aquestes poden acompanyar-se de imatges i/o documents.

La publicació dels actes és immediata, les notícies passaran abans per un procés de moderació. També pots afegir les teves fotos als àlbums oberts a la participació P

vols afegir un acte? (comprova abans a l'agenda que no estigui publicat)

vols enviar una notícia?

Hi si vols registrar-te, seràs molt benvingut i podràs publicar i gestionar els teus continguts ( pàgines, fotos, vídeos,...) d'una forma més àgil.

Vols crear el teu ara?

amunt  Home  ·  © somsegarra.cat ·   La Segarra Infinita (Catalonia) ·  Avís de cookies ·   Avís legal
    Facebook ·  Twitter ·  Google
    Realització: cdnet
Llicència de Creative Commons
Versió final 2.0 maig-2013
pàgina executada en 0.267s