Polí­tica dijous 11 octubre 2012

Cervera es declara Territori Català Lliure


Autor: Segarra per la Independència

La moció s'ha aprovat per majoria absoluta

Cervera es declara Territori Català Lliure
Cervera es declara Territori Català Lliure Foto: Segarra per la Independència

Per majoria absoluta, el consistori de Cervera ha declarat la capital de la Segarra Territori Català Lliure. La moció fou presentada al Ple municipal per Acord Municipal per Cervera (ERC-INSE) i la integritat del seu text va rebre el suport favorable dels cinc regidors de CiU i d’un del PSC; quatre abstencions varen venir de les files de SiF i PSC i l’únic vot en contra fou emès pel braç alçat de PxCat.

El text de la moció insta al Parlament de Catalunya sotmetre a votació la declaració unilateral de sobirania nacional de Catalunya i, si s’escau, convocar un referèndum sobre la independència de Catalunya, i a ordenar un seguit de mesures de transició fins a la constitució formal de l’Estat català, tot apel·lant a l’esperit cívic de tot Europa, inclòs l’Estat espanyol.

Des de Segarra per la Independència felicitem als paers de Cervera pel seu compromís, la seva valentia i el rigor democràtic del seu gest i encoratgem als demés consistoris i representants municipals de la Segarra i de tota Catalunya a seguir-ne l’exemple.


mocio-Territori-Catala-Lliure.pdfFont: Segarra per la Independència   + info (enllaç extern)

Etiquetes: independència territori català lliure cervera

Ho vols compartir?