Polí­tica dijous 25 octubre 2012

L’Associació de Municipis per la Independència ja té més de 600 municipis adherits


Autor: Redacció

Suposa el 63,57% de municipis, a on hi viu el 34% de la població

Distribució comarcal dels Municipis per la Independència 
Distribució comarcal dels Municipis per la Independència  Foto: AMI

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha arribat avui als 602 municipis adherits. Això vol dir el 63,57% de municipis, a on hi viu el 34% de la població, a favor de tenir un estat propi per Catalunya. Sense encara un any de vida, la projecció de l’AMI continua en augment i s’ha convertit en el referent municipalista de l’independentisme.

L’AMI es planteja el repte d’aglutinar ajuntaments i altres institucions locals que apleguin el 60% de la població del país per tirar endavant un referèndum que mostri la voluntat dels catalans d’obtenir la independència, tal i com ho va expressar el president de l’AMI i alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, a l’Assemblea General celebrada a Girona el 7 de juliol passat

Hores d’ara, hi ha tres comarques (Osona, el Pla de l’Estany i el Ripollès) amb el 100% de les seves institucions locals adherides a l’AMI. A 27 comarques més, s’ha superat el 50% d’ajuntaments membres. Només dues comarques no tenen cap adherit a l’AMI: el Barcelonès i la Val d’Aran.  + info (enllaç extern)

Etiquetes: independència ami

Ho vols compartir?